Zadovoljna.si
christina aguilera

Novice

Christina je prava debelin(k)a ...

Z.B.
11. 10. 2011 11.19
49

Christina Aguilera je na koncertu, posvečenem pokojnemu zvezdniku Michaelu Jacksonu, šokirala še tako "trpežne" oboževalce. Pojavila se je namreč v grozljivi opravi, ki njeni vedno polnejši postavi ni naredila usluge.

christina aguilera
christina aguilera FOTO: Reuters

Nekoč vitka, danes "zajetna"

Nekoč je bila Christina Aguilera poznana po svojem edinstvenem glasu ter izjemno vitkem telesu. Leta 2010 pa se je njeno telo začelo močno spreminjati, saj je ameriška zvezdnica vztrajno kopičila kilograme. V zelo kratkem času je pridobila veliko kilogramov, celo toliko, da so se mnogi čudili, da je to sploh mogoče. Čeprav je v tistem času Chris ogromno plesala, saj je imela naporne treninge za vlogo v muzikalu Burlesque, ji je uspelo pridobiti težo.

Kriva je ločitev in sedanji fant

Vzrok za polnejšo postavo naj bi bila ločitev od moža Jordana Bratmana, ki je zvezdnico močno prizadela. Njeni prijatelji pravijo, da je uteho pogosto iskala v hrani, k pridobivanju kilogramov pa naj bi veliko pripomogel tudi Christinin novi fant, Matthew Rutler. "Ves čas jo vozi naokrog po nočnih klubih, kjer skupaj popijeta enormne količine alkohola," je povedal eden izmed Christininih prijateljev. "Christina pa le želi ves čas biti v njegovi bližini," je še dodal.

Je to največji "kiks" do sedaj?

Tokrat se je 30-letna zvezdnica pojavila v šokantni opravi, ki je njene na novo pridobljene kilograme še dodatno poudarila. Nastopila je na koncertu, posvečenem Michaelu Jacksonu, v Walesu skupaj z ostalimi zvezdniki. Poleg nenavadnih tesno oprijetih oblačil je Christina nosila ogromno in razmršeno lasuljo, ki celotnemu videzu ni naredila usluge. Vse skupaj je bilo videti prostaško in neprimerno. Sicer pa njeni modni "kiksi" niso nič novega, saj Chris pogosto izbira nenavadne oprave, s katerimi šokira javnost.

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404