Zadovoljna.si
29-letnica je podlegla posledicam silovitega trka.

Novice

Zvezdnikovo zaročenko do smrti povozil znan košarkar

Z.M.
29. 11. 2012 12.35
40

Srbski zvezdnik je pred dnevi doživel tragedijo, potem ko je pijan voznik do smrti povozil njegovo zaročenko. Izkazalo se je, da je za volanom sedel znan košarkar, kakšna kazen ga bo doletela, se še ne ve.

29-letnica je podlegla posledicam silovitega trka.
29-letnica je podlegla posledicam silovitega trka.FOTO: YouTube

Neven Živančević, pevec priljubljene srbske skupine In Vivo, ki ima tudi v Sloveniji vedno več privržencev, je doživel hudo izgubo. V začetku novembra je njegovo zaročenko, 29-letno Neveno Dragutinović, sredi noči v Beogradu povozil pijan voznik.

Vedno jo bo ljubil.
Vedno jo bo ljubil. FOTO: Facebook

Za volanom je bil jamajški košarkar Kimani Ffriend, ki se je v srbski prestolnici znašel med selitvijo iz Metalca v španski Valladolid. Ko je Nevena stopila iz taksija, je Kimani zapeljal vanjo, trk pa je bil tako silovit, da je 29-letnica umrla na kraju nesreče. Z njo je bila tudi njena sestra dvojčica Jovana, ki pa ji ni mogla pomagati. Neven je bil v času nesreče na Dunaju, kjer je tisti večer nastopal. "Po nastopu me je sredi noči zbudil telefonski klic. To je bila najbolj grozna budnica v mojem življenju. Ko so mi povedali, da je moja Nevena mrtva, se mi je zrušil svet. Nisem mogel dojeti, da je ni več. Vztrajno sem jo klical na telefon in upal, da se bo oglasila. A zaman. Takrat sem si želel le, da bi bil tam in bi jo imel ob sebi. Moral bi jo vzeti s seboj na nastop," je spomine na črno noč zaupal srbskim medijem.

Nesrečo je zakrivil pijan jamajški košarkar Kimani Ffriend.
Nesrečo je zakrivil pijan jamajški košarkar Kimani Ffriend.FOTO: Facebook
Očita si, da ni Nevene vzel s seboj na nastop.
Očita si, da ni Nevene vzel s seboj na nastop. FOTO: Facebook
Pogovarjala sta se o poroki in otrocih

Par se je veliko pogovarjal o poroki, skupaj sta bila šest let, načrtovala sta družino in si želela otrok. "Bila je najbolj duhovito dekle, kar jih poznam. Oboževala je življenje, ljudi in svoje delo. Nikogar ne bom mogel ljubiti, kot sem njo. Težko je, saj sva od trenutka, ko sva se spoznala, vedela, da sva ustvarjena drug za drugega. Z Neveno sem preživel najlepše trenutke, zdaj pa sem sam, ker ji je pijan bedak vzel življenje," je povedal žalujoči glasbenik, ki upa, da bo nepremišljeni voznik dobil, kar si zasluži. Kimani Ffriend se je pred dnevi na sodišču branil z molkom, sodnik pa je zanj odredil enomesečni pripor.

Zavil se je v črnino

Z Nevenom žalujejo tudi vsi njegovi oboževalci, ki so pevca vajeni kot srečnega umetnika, polnega pozitivne energije. Zadnje tedne je odpovedal kar nekaj nastopov, na svojem profilu na Facebooku pa redno objavlja ljubezenske izpovedi Neveni. "Pred tremi dnevi sem ti zadnjič rekel, da se želim s teboj postarati. Ko sem vstopil v najino stanovanje, draga, klical sem te, kričal sem, jokal … Vrgel sem se na najino posteljo in se izgubil v tvojem vonju. In zdaj? Redki vedo, kako sva se ljubila, še bolj redki bodo to dejansko doživeli, ker vem, da je bila to največja ljubezen te dobe. Pol mojega telesa je tvojega, pol mojega srca je tvojega, še vedno živiva dalje. To ni konec. Ljubim te, sanje moje …" je le eden od pevčevih zapisov.

Neven in Nevena sta se tik pred njeno smrtjo pogovarjala o poroki in otrocih.
Neven in Nevena sta se tik pred njeno smrtjo pogovarjala o poroki in otrocih.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413