Zadovoljna.si
Seks v avtu

Novice

Grozijo jima tri leta zapora zaradi seksa v taksiju!

Z.K.
17. 05. 2012 13.13
3

Britanka Rebecca Blake se je mudila na poslovnem obisku v Dubaju in se nekega dne opita predala strastem na zadnjih sedežih taksija z nekim Ircem. Zgrožen voznik taksija je par prijavil policiji, saj je prekršil islamske zakone tako zaradi vinjenosti kot tudi zaradi seksa na javnem mestu. Rebecci zdaj grozijo tri leta zaporne kazni. Visoka cena za nekaj trenutkov užitka v taksiju.

Rebecca trdi, da je bila v vozilu sama.
Rebecca trdi, da je bila v vozilu sama.FOTO:

Pridržali so ju za pet dni

Britansko poslovno žensko Rebecco Blake in moškega irskega porekla Conorja McRedmonda je po celodnevnem popivanju v Dubaju prijela policija. Obtožili so ju, da sta se močno vinjena na javnem mestu, natančneje na zadnjih sedežih taksija, predajala strastem. V priporu so ju pridržali pet dni, vzeli pa so jima tudi DNK-vzorce, da bi lahko dokazali oba prekrška – vinjenost in spolno občevanje. Iz pripora so ju spustili šele, ko so njuni prijatelji plačali varščino.

Prijavil ju je taksist.
Prijavil ju je taksist. FOTO:

Naprej sta se napila, nato spolno občevala

29-letna svetovalka za zaposlovanje je v enem izmed hotelskih barov spoznala Irca Conorja McRedmonda. Par je rahlo zaneslo, saj sta kar 12 ur preživela v baru, kjer pri pitju alkoholnih pijač nista imela nikakršnih zadržkov. Ob koncu večera sta se dodobra okajena spravila v enega izmed taksijev in se napotila proti dubajski marini. Nekaj minut pozneje naj bi se začela predajati strastem, je dejal taksist, ki ju je opazoval v ogledalu. Ogorčen nad njunim vedenjem je vozilo ustavil, ko je ob cesti zagledal policijo. Zapustil je avtomobil in odšel po policista. Ko sta se skupaj vrnila v taksi, naj bi Rebecca in Conor kar na sedežih taksija imela spolne odnose. "Bila sta močno vinjena, poljubljanje pa ju je pripeljalo še stopnjo višje," je medijem zaupal neimenovani vir. "Ko je policist pogledal skozi okno, je bila ženska povsem gola," je še dodal.

Oba obtožbe zavračata

Rebecca sicer trdi, da je vse skupaj izmišljotina. Pravi, da je bila v vozilu sama in da se ji niti ne sanja, od kod trditve, da naj bi na zadnjih sedežih seksala. "Aretirali so me, ker sem med vožnjo s taksijem v rokah imela steklenico piva. To je bilo vse. V vozilu sem bila sama," je pojasnila Rebecca. Vse obtožbe zavrača tudi Conor. V Dubaju vsem, ki spolno občujejo zunaj zakonske skupnosti, grozi kazen od enega meseca do treh let zapora. Uživanje alkohola pa kaznujejo s šestimi meseci zapora in globo v višini 424 evrov. Tujce, ki jih aretirajo v Dubaju, po odsluženi kazni takoj deportirajo v njihovo državo. V letu 2008 so priprli britanski par, ki naj bi seksal na plaži, čeprav trdita, da sta se le poljubljala. V priporu sta preživela tri mesece. Dve leti pozneje pa so za mesec dni priprli par, ki se je poljubljal v restavraciji.

Par je zaradi seksa na plaži v zaporu preživel tri mesece.
Par je zaradi seksa na plaži v zaporu preživel tri mesece.FOTO:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404