Zadovoljna.si
Trion:Z

Novice

/ Oglas

Trion:Z - vaši dvomi in predsodki se bodo razblinili v nič

T.M.
2011-06-02 10:35
0

Po njih posega staro in mlado, profesionalni in amaterski športniki, 80 letne gospe in mladina, ki se v petek zvečer odpravlja na žur. Kaj je tisto kar ljudi prepriča? Kaj jih loči od ostalih tovrstnih izdelkov na trgu? Zakaj so tako drugačni?

Mogoče zaradi številnih nagrad, priznanj, certifikatov kakovosti in drugih potrdil, ki dokazujejo pristnost in kvaliteto teh izdelkov. Trion:Z se res lahko pohvali s številnimi dosežki, kar ga v tem pogledu postavlja daleč pred ostale konkurente oziroma konkurence niti nima.

Spisek priznanj je dolg:
• Med drugim se izdelki Trion:Z ponašajo s tem, da so edini tovrstni izdelki na svetu, ki so priznani kot medicinski pripomoček*.
• So prejemniki številnih nagrad in priznanj, v Intersportovih trgovinah v Angliji so bili razglašeni za najboljši nov produkt, so prejemniki nagrade »Top Gear of the Year«, 2 leti zaporedoma so bili na »PGA Merchandise Show-u« uvrščeni na lestvico 10 najboljših produktov itd.
• V Evropskem gospodarskem prostoru (CE potrdilo) so registrirani kot prvorazredni medicinski pripomoček.
• Njihova posebna tehnologija je patentirana pri ameriškem patentnem uradu.
• So prejemniki certifikatov kakovosti ISO.

Seveda pa ti dosežki sami po sebi ne bi pomenili nič, če se vse to ne bi tudi dejansko odražalo na zadovoljstvu uporabnikov. In ravno zadovoljni uporabniki so največji dosežek in dokaz delovanja izdelkov Trion:Z. Nekateri uporabniki navajajo, da so jim izdelki pomagali pri bolečinah v sklepih ali hrbtenici, športniki pravijo, da jim pomaga pri hitrejši regeneraciji telesa po športnih aktivnostih, veliko je uporabnikov, ki pravijo, da jim pomaga pri spanju in boljšemu počutju.

Kaj pa mladi? Mladi ne bi bili mladi, če ne bi odkrili še enega učinka izdelkov, ki pa se povsem razlikuje od vsega kar navajajo drugi uporabniki. Ampak to je že druga zgodba, ki jo na tem mestu ne bomo razgaljali, mladi pa tako ali tako vedo o čemu je govor.

In kaj točno je Trion:Z?

Trion:Z so magnetno ionski izdelki, ki so bili razviti z namenom spodbujanja zdravega in aktivnega načina življenja. Izdelki so v zadnjih 10 letih gradili svoj uspeh na kredibilnosti in dobrem imenu, kar se kaže tudi v tem, da so pridobili Evropsko oznako CE in so sedaj registrirani kot prvorazredni medicinski pripomočki. Kot prvovrstni komplementarni medicinski izdelki, z merljivo magnetno in ionsko terapijo, Trion:Z močno izstopajo iz konkurence.

Trion:Z je z inovativnostjo in stilom uspešno obudil stoletja staro prakso magnetne terapije. Edinstvena oblika Trion:Z izdelkov, ki vsebuje na patentiran način vstavljene magnete moči 1.000 - 1.300 Gaussov, pospešuje kroženje krvi in pomaga pri lajšanju togosti mišic. Izdelke Trion:Z predstavljajo različne zapestnice, verižice in opornice, ki jih dnevno uporabljajo milijoni zadovoljnih uporabnikov po svetu.

Komplementarni zdravstveni pripomočki postajajo vedno bolj priljubljeni tako pri posameznikih kot tudi pri vrhunskih športnikih. Vedno več športnikov namreč išče tisti en odstotek več, ki bi jim zagotovil boljše rezultate.

Profesionalni igralci golfa in tudi različni atleti, kot Michellie Jones, nosilka srebrne olimpijske medalje, priznavajo, da jim Trion:Z pomaga na več načinov. Med uporabniki, ki opažajo pozitivne učinke izdelkov Trion:Z, najdemo tudi slovenske športnike kot so Andi Bajc (kolesar), Vasja Rupnik (biatlonec) in Nejc Kuhar (turni smučar). In vsak dan vedno več športnikov iz različnih panog po svetu spoznava prednosti izdelkov Trion:Z.

Proizvajalec izdelkov Trion:Z je japonsko podjetje Arc Quest Co. Ltd., ki je eno vodilnih proizvajalcev certificiranih medicinskih pripomočkov na svetu. Blagovna znamka Trion:Z je prisotna že od leta 1997 in je danes vodilna na področju magnetno ionskih izdelkov za dobro počutje ter je prisotna v več kot 50-ih državah po svetu. Načelo, katerega se proizvajalec drži še danes, je zagotavljati najkakovostnejše izdelke in storitve svojim strankam. Dokaz, da jim to še vedno uspeva so številni pridobljeni certifikati (Japonsko ministrstvo za zdravje) in standardi (ISO standardi), katere pa je sedaj nadgradil tudi s pridobljeno evropsko oznako CE.

Za več informacij ali naročilo izdelkov obiščite www.trionz.si

Zamenjajte svojo staro energijsko zapestnico katerekoli znamke za Trion :Z Dual Loop - ORIGINAL in prejeli boste 20% popust ob nakupu.

Popust v višini 20% se prizna, če boste ob naročilu zapestnice hkrati po pošti na naslov uradnega uvoznika izdelkov Trion:Z za Slovenijo poslali tudi vašo staro zapestnico, ki se prodaja kot energijska, magnetna ali ionska.
 

*Japonsko ministrstvo za zdravje jih priznava kot medicinski pripomoček

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138