Zadovoljna.si
Tako so bile videti Petove ustnice po zloglasni oepraciji.

Novice

'Tudi če mi odpade obraz, ne bom odnehal z operacijami!'

Z.M.
04. 11. 2010 09.00
14

Manj je več, pravijo nekateri, obstajajo pa tudi ljudje, ki se tega načela ravno ne držijo. Mednje spada tudi Pete Burns, zvezdnik, ki je vrhunec svoje kariere doživel v 80. letih, zadnja leta pa rumene medije polni predvsem zaradi svojega bizarne plastične podobe. Njegov obraz je tako umeten, da lahko vsak hip razpade, a to ekscentirčnega glasbenika ne odvrača od tega, da bi šel ponovno pod nož.

"

Tako so bile videti Petove ustnice po zloglasni oepraciji.
Tako so bile videti Petove ustnice po zloglasni oepraciji.FOTO:

Obraz zvezdnika po novem, poleg vseh plastičnih popravkov, krasij tudi uhani.
Obraz zvezdnika po novem, poleg vseh plastičnih popravkov, krasij tudi uhani. FOTO:

Nikoli ne bom prenehal z operacijami. Pred kratkim sem si ponovno privoščil lifting obraza, česar nikakor ne obžalujem,“ trdi Pete, ki je vmes, zaradi množičnih lepotnih operacij, trpel za hudimi bolečinami obraza, grozilo mu je celo, da mu bodo morali amputirati ustnice. Na opazke, da je njegov obraz vedno bolj izmaličen in nenavadno zabuhel, je odvrnil, da je bila to posledica zahtevne operacije ter, da bo oteklina izginila. Burns ne skriva dejstva, da je obseden z lepotnimi posegi in še naprej redno hodi na vbrizgavanje botoksa. "To je nekaj, čemur se ne nameravam odpovedati. Ljudje vsakih nekaj let renovirajo stanovanje, z mano je podobno. Spreminjanje mojega obraza je, kot bi si kupil nov kavč,“ je prepričan Pete.

Zvezdnik je sicer lani, zaradi neuspešno operiranih ustnic, od svojega nekdanjega lepotnega kirurga iztožil skoraj pol milijona evrov. Tožbo je dobil potem, ko je izjavil, da je zaradi pogleda na svoje zmaličene ustnice, pomislil na samomor. Kirurg mu je zgornjo ustnico povečal z vsadkom, nato pa se mu je rana zagnojila. "Moj obraz je bil videti grozno. Prepričan sem bil, da mi bodo morali amputirati ustnice, saj so bile tako polne gnoja. Na koncu sem le našel zdravnika, ki mi je bil pripravljen pomagati. Po devetih mesecih, je bilo mojega trpljenja končno konec,“ se spominja Pete, ki je prvič šel pod nož leta 1980, ko si je operiral nos, od takrat pa se ne more ustaviti. "Priznam, zasvojen sem z operacijami, a ne bom se spremenil,“ pravi Pete, ki je septembra letos presenetil tudi s povsem preluknjanim obrazom iz katerega je štrlelo nešteto uhanov. "Partnerja sem pospremil, ko si je šel narediti tatu in med čakanjem nanj v salonu, mi je bilo dolgčas, zato sem se malce okrasil,“ je razložil Burns, ki si je večino uhanov z obraza sicer že odstranil, a napovedal, da eksperimentiranja z njegovim videzom, še zdaleč ni konec.

Kljub zmaličenem obrazu, se Pete ne misli odpovedati plastičnim operacijam.
Kljub zmaličenem obrazu, se Pete ne misli odpovedati plastičnim operacijam.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478