Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Tudi lepotice ga potrebujejo!

Z.K.
29. 10. 2010 15.53
0

Živimo v dobi računalniško obdelanih fotografij in še tako popolne lepotice se ne morejo upreti "Photoshopu". Tudi supermodeli, kot je Kate Moss, ga potrebujejo. Tokrat so po mnenju mnogih z obdelavo šli predaleč, saj so manekenko pomladili vsaj za 15 let.

V javnost so prišle reklamne fotografije za blagovno znamko Valisere, na katerih lahko občudujemo supermodel Kate Moss. Britanska manekenka ima na fotografijah brezhibno polt, popolno postavo in vsaj 15 let manj. Teh zaslug zagotovo ne gre pripisati njenemu življenjskemu slogu, ki je bil vse prej kot zdrav, temveč gredo zasluge računalniškemu programu za obdelovanje fotografij.

 

Kate kaže vseh svojih 36 let

Po besedah britanske manekenke je svoj stari in divji življenjski slog opustila že pred petimi leti. Njen obraz je vidno postaran, kar je posledica dolgoletnega in pretiranega "žuranja", uživanja alkohola ter zlorabe drog, predvsem kokaina, zaradi česar so jo mediji poimenovali kar "Cocaine Kate". "Odločila sem se, da popolnoma spremenim svoj način življenja. Čas je, da se spravim v red, saj nisem več majhna deklica. Zdaj hodim zgodaj spat in zgodaj tudi vstajam," je povedala 36-letna manekenka. Tudi leta so terjala svoj davek in na njenem včasih brezhibnem telesu je že mogoče opaziti celulit in nagrbančena kolena, na obrazu pa so se ji pojavile gubice.

 

"Femme Fatale" naše dobe!

Pri Valisere običajno za svojo reklamno kampanjo najamejo manekenko, ki ni uveljavljena, saj prisegajo na sveže obraze. Vseeno so se tokrat odločili za Kate, saj je po njihovem mnenju prava "Femme Fatale" naše dobe. In res je tako: gospodična Moss pozira v provokativnih pozah in z zapeljivim pogledom, oblečena v seksi spodnje perilo, ki videz še dodatno začini. Kako močno so fotografije retuširane, je večno vprašanje, ki si ga ljudje v tej industriji stalno zastavljajo. Manekenka Kelly Brook je javno predlagala, naj pod vsako obdelano fotografijo to tudi napišejo, saj sicer zavajajo mlada dekleta, ki podobe s fotografij jemljejo za zgled. Ali so v oglasu za Valisere šli predaleč in Kate spremenili v nezemeljsko bitje ali ne, presodite sami!
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416