Zadovoljna.si
Tanya

Novice

Od dekleta s podeželja, do uspešne mojstrice ličenja

Z.K.
20. 01. 2012 14.45
2

Ko je Tanya Burr končala šolo in se vpisala na tečaj ličenja, si niti v sanjah ni predstavljala, da bo v nekaj letih postala priljubljena umetnica ličenja, znana po vsem svetu. Kot že mnoge druge pred njo, je tudi ona uspela z objavljanjem videonasvetov za ličenje na spletnem portalu YouTube.

Vabila z vsega sveta

22-letna Tanya Burr je tako kot številna dekleta, ki obožujejo ličenje, na spletu redno objavljala videoposnetke z nasveti za ličenje in jih podprla s komentarji. Ko se je vrnila s službe, je doma redno snemala videe in jih nato objavljala na spletnem portalu YouTube. Njeni posnetki so zelo obiskani, vsak mesec si jih ogleda kar 2 milijona ljudi, Tanya pa se preživlja z ličenjem zvezdnikov po vsem svetu, vabila namreč dobiva od vsepovsod, od Londona do Dubaja. Kljub temu Angležinja ostaja zvesta svojemu domu, živi namreč na podeželju v vzhodnem delu Anglije.

Zgodilo se je povsem nepričakovano

Tanya pravi, da se zadnjih 6 let njenega življenja odvija povsem nepričakovano. Po končani šoli je obiskovala kratek tečaj ličenja in začela z delom lepotne svetovalke v enem izmed trgovskih centrov. "Ko sem prišla iz službe, sem posnela postopek ličenja in video objavila na YouTubu,“ je pojasnila. "Sprva sem posnemala le videze zvezdnikov in ponujala napotke, kako korak po koraku ustvariti videz slavnih,“ je povedala mlada umetnica ličenja. Dve leti po tem, ko je obisk njenih posnetkov hitro naraščal, je Tanya na delovnem mestu dala odpoved in se posvetila ličenju, kar je uspešno promovirala tudi na družbenem omrežju Twitter. "Zelo sem počaščena, da so gledalcem dovolj všeč moji posnetki, da jih gledajo. To nagradi vse moje delo,“ je pojasnila.

Ostaja zvesta sama sebi

Kljub divjemu urniku Tanya ne želi zapustiti svojega doma v Norfolku, saj tam živi s svojim fantom. Pri tem poudarja, da ji je zelo pomembna bližina družine, prav tako ji je všeč tamkajšnji umirjen življenjski slog. Poleg umetnice ličenja se Tanya lahko pohvali, da velja za tako imenovano 'trendsetterko', saj se po njenem slogu oblačenja zgledujejo mnoge. Ko je nedavno na spletu objavila torbico blagovne znamke Mulberry, se je prodaja preko spleta tovrstnih torbic zelo povečala. V zahvalo so jo iz modne hiše Mulberry povabili na njihovo modno revijo kot tudi v zakulisje. "Počnem lahko izjemne stvari, vendar vseeno želim ostati oseba, s katero se ljudje lahko primerjajo,“ je priznala. "Najpomembnejše je, da gledalcem ponujam to, kar si želijo, hkrati pa ohranim edinstvenost in strokovnost v svojih videoposnetkih,“ je še dodala Tanya.


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368