Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Hollywoodska zvezda pokazala visečo 'zadnjo plat'

Z.N.
11. 07. 2011 15.45
3

Ameriška zvezdnica Gwyneth Paltrow slovi po svojem zdravem življenjskem slogu – trudi se čim bolj redno in čim bolj zdravo prehranjevati ter vstaja zelo zgodaj, da lahko telovadi. A kljub vsemu tudi ona ne more ubežati zakonom fizike ...

Gwyneth Paltrow je pred časom v intervjuju povedala, da vsak dan vstane že ob 4.30 in izvaja jogo, saj rada aktivno začne dan. "Sem pa odločna in stroga do sebe. Če telovadim šest dni v tednu in jem zdravo hrano, se počutim dobro, zato to počnem," je tedaj pojasnila. Kljub redni vadbi pa tudi Gwyneth ne more ubežati zakonu težnosti. Paparaci so jo nedavno ujeli med preživljanjem dopusta na Sardiniji, kjer je razkazovala svoje telo v rdečih bikinkah. A pogled na zadnjo plat je pokazal, da tudi Gwyneth ni tako zelo popolna in da tudi njo pestijo povsem običajne težave, s katerimi se srečuje večina ženska – njena zadnjica se je namreč že rahlo povesila. Toda Gwyneth se zaradi nekoliko povešene zadnjice sploh ne obremenjuje.

38-letna igralka je dopustovala skupaj z dvema otrokoma, 7-letno Apple in 5-letnim Mosesom, ter z botrom njunih otrok, slavnim režiserjem Stevenom Spielbergom. Uživali so na jahti, vredni kar 200 milijonov funtov, se vozili z vodnimi skuterji in se sončili, Spielberg pa se ni mogel upreti svoji poklicni deformaciji – družinico je menda ves čas spremljal s kamero, da bi ovekovečil prekrasen dopust. Mož Gwyneth Paltrow Chris Martin, sicer glavni pevec glasbene skupine Coldplay, naj bi se družinici na dopusti pridružil pozneje.

Požvižga se na celulit

Paparaci so nedavno ovekovečili tudi nekoliko celulitično in ne preveč čvrsto zadnjico modela Jennifer Metcalfe, ki se na celulit dobesedno požvižga, fotografije pa je komentirala takole: "Takoj, ko sem videla fotografije, sem si rekla, da so me pač ujeli pod slabim kotom. Presenečena sem samo, da mediji pišejo, da sem se poredila. Že kar nekaj let imam isto konfekcijsko številko. Nosim obleke številke od 6 do 8, odvisno od modela. Če to pomeni, da sem obilna, potem mislim, da mediji sporočajo ekstremno grozno sporočilo drugim dekletom po svetu."

Zvezdnice so običajne smrtnice

Če imajo torej paparaci s fotografiranjem slavnih zadnjic namen na zvezdnice metati slabo luč, počnejo v resnici ravno nasprotno. Kot pišejo tuji mediji, bodo mlada dekleta edino na tak način končno ugotovila, da imajo tudi zvezdnice povsem običajne težave in da ni rešitev v ekstremnih hujšanjih, temveč se je treba le naučiti uživati v svoji koži – ne glede na to, ali so naša stegna bolj obilna ali zadnjico krasi celulit.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404