Zadovoljna.si
Včasih so ženske nedolžno skrivale kozarec, danes ga razkazujejo!

Novice

Zvezdnica pijana kot 'čep'!

Z.S.
10. 09. 2010 11.00
6

Alkohol ne vlada le v moškem svetu, temveč po njem vse pogosteje posegajo tudi ženske. Včasih je kozarec vina v ženski roki deloval zapeljivo, danes pa majava hoja, polita obleka in rdeče oči izdajajo le še neprijetno opitost.

Včasih so ženske nedolžno skrivale kozarec, danes ga razkazujejo!
Včasih so ženske nedolžno skrivale kozarec, danes ga razkazujejo!FOTO: iStockphoto
Od požirka do steklenice

Včasih so alkoholizem pripisovali zgolj moškim, ki so s kozarcem žganja ali piva dokazovali svojo oblast. Ženske so se požirku alkohola predale le ob svečanih prireditvah in praznovanjih. Nedolžni stekleni kozarci za vino ali martini pa so kmalu postali zaščitni znak deklet, ki so svoje življenje zapisale zabavi. Poplava novodobnih zvezdnic na alkohol prisega skoraj vsak dan. Kozarec je postal obvezna stalnica zabav, ki se odvijajo na rdeči preprogi, zaradi njegove vsebine pa včasih tudi zvezde pozabijo, da kamere in objektivi ujamejo prav vsako sekundo opitega stanja, v katerem so.

Od nekaj požirkov pa vse do cele steklenice
Od nekaj požirkov pa vse do cele steklenice FOTO: iStockphoto


Od ugledne dame do dekleta za zabavo

Pred kratkim so paparaci ujeli Kate Moss, ki se je pojavila na odprtju izložbe slavnega fotografa Maria Testina. Oblečena v zapeljivo kreacijo Stelle McCartney je lepotica uživala v pozornosti, saj je Mario razstavil prav njene najbolj kultne fotografije z naslovom 'Kate who?'. Po končani razstavi se je Kate s svojim fantom in prijatelji odpravila še na potep po londonskih nočnih lokali, prizorišče zabave pa je zapustila vidno opita in izmučena. Njena težka hoja je izdajala, da je ta večer pregloboko pogledala v kozarec.

Kate Moss se je domov znova vrnila opita. Jo bo kdaj izučilo?
Kate Moss se je domov znova vrnila opita. Jo bo kdaj izučilo?FOTO:
Kozarec – nov modni dodatek?

Kate Moss pa ni edino dekle, ki uživa pozornost, slavo in zabavo življenja na veliki nogi. Spodrsljaje večerov, preživetih ob dragi penini in žgani pijači, si je tako privoščila tudi Rihanna, bogata dedinja Paris Hilton, ki se je na enem izmed divjih večerov zapletla tudi v vročo lezbično poziranje s svojo sestro Nicky, Britney Spears se je v času 'krize' udeleževala prav vsake zabave, kamor je običajno prišla kar brez spodnjega perila, Katie Price s svojim umetniškim imenom Jordan pa se divjim večerom, alkoholu in kajenju ni odpovedala niti med svojo nosečnostjo. Še ena izmed 'žurerskih deklet' pa še vedno ostaja Lindsay Lohan, ki bo zaradi kršitve zakona in vožnje pod vplivom alkohola kmalu pristala v zaporu. Je poln kozarec kljub negativnim posledicam postal modni dodatek slavnih in premožnih deklet?

Pijane zvezde
Pijane zvezdeFOTO:
drunk
drunkFOTO:

Svojevrstno predstavo si je privoščila britanska umetnica Tracey Emin, ki se je na neki podelitvi nagrad v Londonu napila brezplačnega šampanjca in vodke. Sedeminštiridesetletnica je uprizorila prav žalostno sceno, ko so jo morali dobesedno odnesti iz dvorane, saj se ni mogla držati na lastnih nogah. Njen prijatelj jo je potisnil na zadnji sedež avtomobila, kjer je obležala, obleka pa ji je neugledno zdrsnila navzdol, saj je popolnoma podlegla alkoholnim substancam.

 


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399