Zadovoljna.si
Nepremišljene tetovaže - 2

Novice

Ko so tetovaže nepremišljene ...

Z.K.
24. 10. 2010 13.27
2

Kelly Osbourne je s svojo novo vitko podobo vedno bolj zadovoljna, motiti pa so jo začele tetovaže, ki si jih je omislila kot najstnica. In ni edina. Marsikatera zvezdnica in zvezdnik se zaletavo odloči za 'okraske', ki jih nato prekriva z novimi ali pa odstranjuje na bizarne načine.

Kelly si bo najprej dala odstraniti tetovažo, ki prikazuje klaviaturo.
Kelly si bo najprej dala odstraniti tetovažo, ki prikazuje klaviaturo.FOTO:

Tetovaže kot odraz kljubovanja

Kelly Osbourne se pripravlja na boleče lasersko odstranjevanje tetovaž, ki so po njenih besedah bile mladostna napaka. Samo odstranjevanje bo trajalo več mesecev, Kelly pa bo za to porabila veliko več denarja, kot ga je potrošila za izdelavo tetovaže. Pravi, da je kot uporniška najstnica na ta način kljubovala svojim staršem, saj sta se slavna Ozzy in Sharon Osbourne ob vsaki novi tetovaži razjezila. “Kot najstnica sem bila zelo nesrečna, zato sem si kar brez razloga dala vtetovirati vse mogoče. Pogosto sem se za to odločila vinjena. Ena izmed tetovaž, ki jo imam vtetovirano na podlakti, je klaviatura, pa sploh ne znam igrati tega instrumenta,” pravi Kelly. Vseeno imajo nekatere od njenih tetovaž poseben pomen, zato jih ne bo odstranila, ena izmed njih je ime njenega brata Jacka.


Sledi zmaja so na Angelinini roki še vedno vidne.
Sledi zmaja so na Angelinini roki še vedno vidne. FOTO:

Ljubezen zbledi hitreje od tetovaže

Kelly pa ni edina zvezdnica, ki se je odločila za odstranjevanje tetovaž. Najbolj moteče so tetovaže z imenom nekdanjega partnerja. Ta namreč traja dlje kot ljubezenska zveza. Po razhodu se tako zvezdniki želijo znebiti tetovaže najpogosteje na dva načina. Prvi je lasersko odstranjevanje in drugi prekrivanje stare tetovaže z novo. To je storila tudi najlepša med igralkami Angelina Jolie, ki je ime nekdanjega partnerja Billyja Boba najprej dala lasersko odstraniti. To se vedno ne obnese, saj sledi črnila pogosto ostanejo vidne. Angie je tetovažo z imenom bivšega fanta zamenjala s koordinatami rojstnih krajev svojih otrok. Billy si je istočasno kot Angie na zapestje dal vtetovirati njeno ime, ki ga je kasneje prekril z angelom. Sicer pa Angelina in Billy nista edina, ki sta obžalovala skupno tetovažo. Tudi Britney Spears in njen nekdanji mož Kevin Federline sta storila enako neumnost, saj sta si na notranjo stran zapestja dala tetovirati ujemajoče se kocke, Britney rožnate, Kevin pa modre. Kmalu po njuni razvezi sta izginili tudi njuni tetovaži. Johnny Depp se je svoje težave rešil na drugačen, humoren način. Ko je bila ljubezen med njim in njegovo nekdanjo zaročenko Winono Ryder še vroča, si je dal na roko tetovirati 'Winona Forever'. Ljubezen ni bila večna in tudi tetovaža ne, saj je ime 'Winona', dal spremeniti v 'Wino'. Katie Price ali Jordan pa je svojo težavo rešila na prav poseben način. Na zapestju ima tetovirano ime svojega moža, ki ga je po razpadlem zakonu dala prečrtati.


Na tetovažo si prišije novo kožo

Za lasersko odstranitev tetovaž se je odločil tudi raper 50 Cent, ki mu je telo krasilo kar nekaj tetovaž. Do danes so še vedno vidne sledi črnila in pa brazgotine, nastale ob odstranjevanju. Temnopolti zvezdnik si je prvo tetovažo dal narediti, ko je bil star 19 let, kasneje pa je ob vsakem pogledu na svoje telo to obžaloval. Najbolj so ga omejevale pri igranju v filmih, saj so maskerji porabili ogromno časa, da so prekrili 'sličice' na telesu. Za razliko od 50 Centa se je glasbenik Pharrel Williams odločil za dokaj nenavadno metodo odstranjevanja tetovaž. V laboratoriju vzgojijo kožo, ki jo nato presadijo na mesto, kjer je bila tetovaža. “Najprej vzamejo vzorec tvoje kože in ga razmnožijo. Ko je to narejeno, kožo prišijejo na mesto, kjer imaš neželeno tetovažo in rezultat je mnogo boljši od laserskega odstranjevanja,” je pojasnil pevec. Ta metoda je mnogo dražja od laserske, toda zvezdniki si kaj takega lahko privoščijo brez težav.

Pharell se je najprej lotil laserskega odstranjevanja tetovaž, zdaj pa se pripravlja na novo in precej nenavadno metodo.
Pharell se je najprej lotil laserskega odstranjevanja tetovaž, zdaj pa se pripravlja na novo in precej nenavadno metodo.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478