Zadovoljna.si
Maria Menounos

Novice

Kako so ameriški zvezdniki doživeli Sandy

Z.M.
02. 11. 2012 14.20
0

Orkan Sandy, ki so ga kasneje preimenovali v 'super nevihto', je v New Yorku ujel tudi številne zvezdnike, ki so se na svoj način soočali z uničujočo močjo narave. Na družbenih omrežjih so objavljali fotografije sebe v nevihti in tolažili svoje prestrašene oboževalce. Poglejte!

Orkan Sandy je sprožil poplavo tvitov zvezdnikov, ki so bili zaradi slabega vremena ujeti v New Yorku.
Orkan Sandy je sprožil poplavo tvitov zvezdnikov, ki so bili zaradi slabega vremena ujeti v New Yorku.FOTO: Reuters
"Zapuščam vzhodno obalo in letim domov, želim si, da bi lahko s seboj stran odpeljal tudi Sandy," je na svojem Twitterju zapisal igralec Rob Lowe, ki je bil le eden od številnih zvezdnikov, ki so uničujočo nevihto komentirali na spletu. Pamela Anderson je recimo ljudi spomnila, naj v slabem vremenu nikakor ne pozabijo na svoje hišne ljubljenčke, igralka Whoopi Goldberg pa je svoje oboževalce tolažila s tem, da jih vsaka taka preizkušnja naredi boljše. "Postanemo boljši prijatelji, mame, očetje, sestre in bratje," je še dodala temnopolta zvezdnica.
Maria v nevihti.
Maria v nevihti. FOTO: Twitter
Podala se je v nevihto

Nekateri zvezdniki so šli še korak dlje in so prihod Sandy fotografirali s svojimi telefoni. Zmagovalka med slednjimi je nedvomno voditeljica Maria Menounos, ki je na Twitterju objavila svojo fotografijo ob vzhodni obali. "Moj ekstra poseben videz danes," je napisala pod fotografijo, na kateri je, skrita pod vetrovko komaj prepoznavna. Fotografijo prihajajoče nevihte je objavila tudi dedinja Ivanka Trump. "Pogled na nebo z okna mojega stanovanja," je zapisala.Nevihte se prav nič ni bila tudi Coco, ki je objavila fotografijo visokih valov in spodaj pripisala, da obožuje slabo vreme."Obsedena sem s Sandy! Nevihta prihaja natanko nad mano! Tako sem vesela! Sem zato nora? Pripravljena sem," je evforično zapisala starleta.

Coco se je Sandy razveselila!
Coco se je Sandy razveselila!FOTO: Twitter
Bow Wow s prijatelji 'sredi' orkana.
Bow Wow s prijatelji 'sredi' orkana. FOTO: Twitter
Šale na račun Sandy

Vsi pa niso bili tako navdušeni nad slabim vremenom, kot Coco. Igralska diva Joan Collins je recimo zapisala, da je situacija res kritična, ker ni mogla kupiti svoje najljubše kave v mestu, na Twitterju pa je spraševala svoje sledilce, kje za vraga lahko ženska kupuje v taki situaciji. Če so bili nekateri jezni na Sandy, so se predvsem zvezdniki iz situacije malce pošalili.

Raper Bow Wow je tako na Twitterju objavil fotografijo na kateri je s prijatelji in spodaj pripisal:" Smo sredi orkana Sandy." Iz svoje kože komika ni mogel tudi igralec Jerry Seinfeld, ki si je privoščil župana New Yorka. "Župan Bloomberg se proti nevihti bori tako, da se je dobro oblekel. Pokazal je 'pravo'pripravljenost," je zvezdnik zapisal na Twitterju. Glede na to,da bo nevihta trajala še vsaj en dan, lahko pričakujemo še kar nekaj podobnih zvezdniških objav, ki so včeraj poplavile družbena omrežja.

Pogled na prihajajočo nevihto z okna stanovanja Ivanke Trump.
Pogled na prihajajočo nevihto z okna stanovanja Ivanke Trump.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413