Zadovoljna.si
Tyra Banks

Novice

Tyra Banks ima zelo mladega ljubimca

Z.K.
10. 07. 2012 13.38
4

Nekdanji supermodel in uspešna poslovna ženska Tyra Banks gre po stopinjah pevke in igralke Jennifer Lopez. Slednja je namreč srečno zaljubljena v svojega 18 let mlajšega izbranca. In tudi Tyra se vse bolj pogosto pojavlja ob 14 let mlajšem lepotcu, ki sliši na ime Robert Evans. Tako je ponosna nanj, da ga veselo razkazuje vsepovsod ... Poglejte!

Kar nekaj slavnih in premožnih dam si izbira mlajše spremljevalce, tako imenovane 'toyboye'. Med njimi so največkrat omenjene Madonna, ki že nekaj časa ljubi francoskega temnopoltega plesalca Brahima Zaibata, ki je kar 29 let mlajši od kraljice popa. Tudi Jennifer Lopez je po ločitvi od pevca Marca Anthonyja srečna v objemu 18 let mlajšega plesalca Casperja Smarta. Zgledu slavnih kolegic pa očitno sledi tudi nekdanja manekenka in uspešna poslovna ženska Tyra Banks, saj se vse bolj pogosto pojavlja ob boku nekdanjega boksarja in manekena Roberta Evansa. Postaven 24-letnik je od temnopolte lepotice mlajši 14 let.

Nekoč boksar, danes maneken

Angleški maneken je najbolj znan po svojem delu za modno hišo Givenchy. Sicer pa je postaven mladenič v preteklosti bil tudi boksar. "Med treningom boksa v lokalni telovadnici je k meni pristopil fotograf in mi predlagal fotografiranje, češ da bi lahko postal uspešen maneken,“ je povedal Robert. In to se je tudi zgodilo. Njegov izrazit videz in lepo oblikovano telo sta ga izstrelila med zvezde, Tyra Banks pa ga je povabila med žirante v svojo oddajo 'America's Next Top Model'. In očitno tudi med svoje rjuhe.

Tyra objavlja skupne fotografije

Na družbenem omrežju Twitter je objavila več svojih fotografij, na eni izmed njih je v objemu privlačnega manekena. Mediji že nekaj časa poročajo, da naj bi bila Tyra romantično povezana s 24-letnikom. Že junija naj bi par flirtal na večerji v enem izmed hotelov v Los Angelesu. Tam naj bi spila veliko martinijev in se nato objeta odpravila v njegovo sobo. Tako vsaj pravijo dobro obveščeni.

Tyra Banks
Tyra Banks FOTO:


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368