Zadovoljna.si
Britney rit

Novice

Vsaka je lahko umetno popolna

Z.K.
23. 05. 2010 18.55
3

Jasno je, da so fotografije za različne reklamne kampanje ali tiste, na katerih zvezdnice krasijo naslovnice, računalniško obdelane. Poglejte fotografije nekaterih zvezdnic pred in po 'retuširanju' in ugotovili boste, da je vsaka ženska lahko lepotica.

Iz običajne ženske v lepotico!

Obdelovanje fotografij, na katerih so zvezdnice, je dandanes postalo že nekaj vsakdanjega. Včasih so za to uporabljali le primerno osvetljavo, s katero je bilo mogoče zakriti telesne pomanjkljivosti. Danes je najbolj priljubljena metoda  'photoshop', s katerim je mogoče iz običajnih žensk ustvariti prave lepotice. Zvezdnice, ki jih računalniško obdelajo, lahko tako izgledajo višje ali nižje, vitkejše ali bolj polne. Prav zaradi popravljenih fotografij, na katerih so igralke, manekenke in druge zvezde videti več kot popolno, se navadne smrtnice čutijo manj vredne.

Britney je javnost presenetila s tem, da je dovolila objavo neobdelanih fotografij.
Britney je javnost presenetila s tem, da je dovolila objavo neobdelanih fotografij.FOTO:

Britney Spears se svojega telesa ne sramuje!

Pop princeska Britney Spears je dovolila objavo fotografij, ki so nastale za reklamno kampanijo Candie's. 29-letnica je s tem naredila velik korak, saj je svojim oboževalcem dokazala, da tudi ona ni popolna. Na fotografijah lahko vidimo, kako so računalniško popravili vse nepravilnosti na njenem telesu. S pomočjo 'čudežnega' programa so ji odvzeli nekaj kilogramov, zbrisali celulit ter tetovažo. Njeno kožo so naredili bolj gladko, ten čudovit.

Pri Jessici popravljanje ni bilo potrebno.
Pri Jessici popravljanje ni bilo potrebno.FOTO:

Predebela Jessica Alba?

Jessica Alba velja za eno izmed najlepših žensk na svetu in veliko žensk si želi postavo, kot jo ima seksi igralka. 27-letnica se je kmalu po rojstvu sinčka fotografirala za linijo kopalk in pokazala svoje lepo telo. Naročniki nad njeno postavo očitno niso bilo najbolj navdšueni, saj so fotografije retuširali. Žalostno je, da fotografij ne bi bilo potrebno obdelati, saj temnolaski prav nič ne manjka. Očitno nekateri stremijo k nenaravni popolnosti, ki jo je mogoče doseči le z uporabo računalniških programov.

V reviji Vouge raje vidijo manjše oprsje.
V reviji Vouge raje vidijo manjše oprsje.FOTO:


Blake Lively so zmanjšali oprsje!

Običajno zvezdnicam z obdelavo fotografij odvzamejo nekaj kilogramov in dodajo oprsje. V primeru igralke Blake Lively začuda ni bilo čisto tako. Igralka, ki nastopa v seriji Gossip Girl, se je fotografirala za modno revijo Vouge, kjer je mogoče videti predvsem anoreksične manekenke in ne tistih, z oblinami. Plavolaski, ki ima sicer lepo oprsje, so dojke zmanjšali, pa čeprav nikakor ne izstopajo.

Fotografije neobdelane Kim, so v javnost prišle nenamerno.
Fotografije neobdelane Kim, so v javnost prišle nenamerno.FOTO:

Kim Kardashian so posvetlili!

Neobdelane fotografije temnolase Kim, ki so nastale za revijo Complex, so se pojavile na internetu proti njeni volji. Zvezdnici, ki je poznana po svojih oblinah, so na fotografiji kožo zgladili in posvetlili, 'odvzeli' pa so ji tudi nekaj kilogramov. Kim je spodrsljaj komentirala z izjavo, da je s svojim telesom in oblinami popolnoma zadovoljna. “Če sem na naslovnici revije, ne pomeni, da sem popolna!” je še dodala.

 

Pri Madonni je razlika pred in po obdelavi fotografije zelo opazna.
Pri Madonni je razlika pred in po obdelavi fotografije zelo opazna.FOTO:

Zgubana Madonna

Madonna ima za 52-letnico resnično zavidljivo postavo, kar je plod trde in vztrajne vadbe. Mnogi bi se vprašali, ali je njeno telo sploh treba računalniško obdelovati. Telesa ne, saj je postava kraljice popa popolna. Zato pa se leta precej poznajo na njenem obrazu, ki je poln gub. Zvezdnica je sicer uporabnica botoksa, kar je moč opaziti. Na internetu se je pojavilo že več neobdelanih fotografij, na katerih Madonina  koža ni videti napeta in mladostna. So pa vidni učinki liftingov in drugih lepotnih posegov, ki si jih je menda pevka omislila v želji po večni mladosti.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478