Zadovoljna.si
Erotične igre so lahko včasih usodne.

Novice

Umrla med erotično igro: Nesreča ali umor?

Ni.J.
05. 11. 2011 16.35
2

Septembra letos je Rim pretresla novica o dekletih, ki sta se v garaži 'igrali' erotične igrice, pri čemer se je ena izmed njiju zadušila. Policija je aretirala 42-letnega Soterja Muléja, člana sado-mazohistične organizacije, ki naj bi dekleti med nevarnim početjem snemal in fotografiral. Policija je zasegla in že natančno pregleduje ves slikovni in videomaterial, ki ga je našla v Muléjevem stanovanju in avtu.

Erotične igre so lahko včasih usodne.
Erotične igre so lahko včasih usodne.FOTO:

Sprva so mislili, da je šlo v primeru smrti 24-letne študentke Paole Caputo za erotično igrico, ki se je zaradi pretiravanja končala tragično, zdaj pa preiskovalci ugotavljajo, da je šlo najverjetneje za naklepni umor. Policija je nedavno aretirala 42-letnega Soterja Muléja, zaenkrat obtoženega umora iz malomarnosti.

Tožilstvo zahteva strožjo kazen

Pierfilippo Laviani in Maria Teresa Golfieri, tožilca v zadevi, zahtevata, da Muléja obtožijo za dejanje z direktnim in ne eventualnim naklepom, saj so prepričani, da je dejanje načrtoval in ni šlo le za nesrečo pri izvajanju nevarne dejavnosti.

Pri dejanjih z direktnim naklepom gre namreč za dejanje, izvedeno s popolno zavestjo in voljo, pri eventualnem naklepu pa, da se storilec zaveda možne posledice, pa vseeno ne preneha z ravnanjem. Mulé naj bi odgovarjal za naklepno in ne krivdno dejanje. Mulé bi lahko za krivdno dejanje odgovarjal le, če uspejo dokazati, da je 24-letna študentka umrla zaradi poškodb, ki jih je povzročila vrv, ne pa zaradi Muléja. Glede 23-letnice, ki je nesrečno igro preživela, Federice Fantini, naj bi Mulé odgovarjal za povzročitve telesnih poškodb. Koliko let zaporne kazni mu v najslabšem primeru grozi, italijanski mediji zaenkrat ne navajajo.

Kaj se je zgodilo usodnega dne?

Dekleti in Mulé naj bi večer najprej skupaj preživeli v bližnji diskoteki, kjer so popivali in zlorabljali droge, ena izmed deklet pa naj bi nato predlagala, da gredo na parkirišče ob stavbi, kjer je delala kot negovalka, in nato naj bi se šli erotične igrice. Dekleti sta imeli okoli vratu ovito vrv, ki ju je stiskala do te mere, da jima je začelo primanjkovati kisika, s čimer naj bi dosegli orgazem. Pritisk na vratne žile in pomanjkanje kisika v možganih naj bi namreč predvsem zaradi strahu pred smrtjo povzročilo orgazmu podobne občutke. Kot poročajo italijanski mediji, v tem primeru ni šlo za čisto sadomazohistično igro shibari, pri kateri se z vrvjo preveže spolne organe in usta, saj sta bili z isto vrvjo zvezani obe dekleti. Imeli sta zanki okoli vratu, vrv pa je bila napeljana preko cevi na stropu, tako da sta spominjali na tehtnico in bili druga drugi protiutež. Ko je ena izmed njiju omedlela, naj bi se drugo dekle začelo dušiti. Mule naj bi jo hotel rešiti in prerezati vozel, preden je poklical na pomoč. "Nikogar nisem silil v nič. Dekleti sta prostovoljno sodelovali. Bila je grozna nesreča," je po dogodku sprva dejal Mulé, ki je po tragediji poklical policijo. 23-letnico so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer je bila sprva v kritičnem stanju, a si je opomogla, za 24-letno Paolo, ki se je onesvestila, pa je bilo prepozno.

Član sado-mazohistične organizacije

Mulé je sicer član sadomazohistične organizacije BDSM, kjer uporablja vzdevek Kinbaku. "Če prakticiraš ekstremni seks, mora biti vse kontrolirano. Kot profesionalec je Mule to vedel, zato ne vem, kaj je šlo narobe," je dejal eden izmed članov organizacije BDSM. 42-letni inženir naj bi obvladal sadomazohistične igre, bil pa naj bi tudi avtor številnih fotografij z vrvmi zvezanih deklet. Preiskovalci zdaj menijo, da je šlo v tragičnem primeru za to, da je želel Mulé dekleti fotografirati ali posneti v nevarni situaciji, ko je bilo ogroženo njuno življenje, da bi posnel video, v katerem se mešata užitek in trpljenje, a je igro prepozno prekinil.

Mulé na Facebooku

Nedavno je bil Facebook profil Soterja Mulèja še aktiven. Kot poročajo italijanski mediji, je imel napisano, da je katolik in ima opravljene zakramente. Objavljal naj bi v glavnem erotične fotografije, leta 2010 pa naj bi sodeloval kot fotograf na erotičnem festivalu Pop Porn. Muléjev Facebook profil zdaj ni več aktiven.

O shibariju

Sadomazohistična igra shibari izvira iz Japonske. Prvotno je bila to tehnika, ki so jo japonski samuraji okoli leta 1400 uporabljali za vezanje zapornikov, pri čemer so uporabljali 6- do 8-milimetrske vrvi, običajno izdelane iz bambusa. Tehniko vezanja shibari so v nekoliko spremenjeni različici uporabljali v erotičnih igrah, poimenovali pa so jo kinbaku. Pri kinbakuju naj bi akterja v erotični igri skozi obred povečala erotično energijo, šlo pa naj bi dejansko za mešanje meditacije, erotike in tehnike. Z vezanjem naj bi izpostavili predele telesa, s stimulacijo katerih je mogoče doživeti vrhunec. Igro nekateri opisujejo kot nevarno igro s smrtjo. "Adrenalin ti preplavi telo in ti daje nepopisen občutek. Gre za ekstremno obliko seksa, ki jo moraš resnično obvladati, sicer se lahko konča s smrtjo," je povedal milanski seksolog Alberto Caputo.

Erotična igra usodna za Paolo - 4
Erotična igra usodna za Paolo - 4 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413