Zadovoljna.si
Maria Fowler

Novice

Ups, počilo je ...

Z.N.
11. 07. 2012 10.47
9

Si predstavljate, da bi na vas čakala množica paparacev, vam pa bi, tik preden bi stopili prednje, počila obleka in razkrila pogled na vašo zadnjo plat? Prav to se je zgodilo 25-letni britanski zvezdnici, ki se je spretno znašla … Poglejte si, kako!

Čeprav lepo poudarijo linijo, utegnejo biti oprijete obleke včasih prava mora. Včasih so tako tesne, da ženske v njih komaj dihajo, zgodi pa se tudi, da so celo pretesne in počijo. In kaj storiti takrat? 25-letna britanska zvezdnica Maria Fowler, ki ji je obleka med kobacanjem iz taksija nerodno počila na zadnji strani, si je na obraz nadela velik nasmešek, zadnjo plat pa pokrila s svojo mini torbico. "Obleka se mi je strgala, ampak vseeno sem se potrudila in iz avtomobila stopila s stilom. Sem pač pogumna," je dogodek komentirala starleta, ki sicer z goloto nima težav. Maria se z incidentom ni preveč obremenjevala. Ni se šla domov preobleč, temveč je skupaj s prijateljico nadaljevala z zabavo. Na Twitterju je objavila: "Joj, tako pozni sva. In pijani!" ter dodala: "Komaj zdaj sem ugotovila, da sem v tej obleki videti kot kakšna sobarica." Maria je svojim sledilcem še sporočila, da jo zanima, kako bodo paparaci reagirali, ko jo bodo ujeli s strgano obleko, nato pa vse 'pomirila': "No, pa saj je samo zadnjica. Sprostite se. Obleka se je strgala, to je zabavno."

Golota ji ni tuja

Maria Fowler je na Otoku zaslovela predvsem kot 'dekle s tretje strani' angleškega časnika The Sun. Na tretji strani časnika je popolna golota sicer prepovedana – dekleta pokažejo bodisi prsi bodisi zadnjico, nikakor pa ne spolovila, hkrati pa se potegujejo tudi za naziv najlepše. Med slavnimi, ki so krasile tretjo stran, so recimo legendarna Samantha Fox in starleta Katie Price, bolj znana pod vzdevkom Jordan.

Za svojo družbo računala 700 evrov

25-letna starleta je leta 2010 in 2011 sodelovala tudi pri snemanju priljubljene britanske serije The Only Way is Essex, nekaj prahu pa je pred časom dvignila njena preteklost. Pred začetkom televizijske kariere naj bi se Maria namreč preživljala kot spremljevalka, za uro svoje družbe pa naj bi moškim računala kar 700 evrov. Ali je delala le kot spremljevalka ali je nudila tudi druge usluge, ni znano. Pojavila so se sicer namigovanja, da naj bi nudila spolne usluge, a jih je strogo zanikala in pojasnila, da naj bi delala zgolj kot promotorka spletne strani, na kateri se dekleta oglašujejo.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368