Zadovoljna.si
Severina

Novice

Ups! Severini je počil silikon

Z.B.
14. 08. 2011 19.05
39

Čeprav že od nekdaj prisega, da je na njej vse naravno, tisti, ki jo poznajo od mladih let, trdijo nasprotno, češ da si je hrvaška zvezdnica popravila nos, ustnice napolnila s silikonom ter s pomočjo lepotnega kirurga polepšala prsi. Zdaj se je Severina spet znašla v središču pozornosti zaradi svojih lepotnih popravkov. Srbski mediji so objavili fotografijo, na kateri ima njena zgornja ustnica čudno obliko, in komentirali, da ji je počil silikon ter da je napočil čas za "remont".

Severina
SeverinaFOTO: Reuters
Severina že leta trdi, da je na njej vse naravno, vendar njene fotografije nemalokrat kažejo nasprotno. Srbski mediji so pred kratkim objavili pevkino fotografijo, na kateri imajo njene ustnice nenavadno obliko. Zlobno so komentirali, da je očitno silikonu potekel rok, žal pa so se posledice pokazale v nepravem trenutku, ko je Severina bila ravno sredi intervjuja in so bile vse oči uprte vanjo. In pri tem niso pozabili na njenega zaročenca, srbskega kralja bakra, Milana Popovića: "Milan seveda nima nič proti, njene ustnice so mu všeč. Ne rečejo zastonj, da je ljubezen slepa!" Kakor koli, Severina je zagotovo ena najbolj čednih pevk na Balkanu in nima veliko skupnega z veliko bolj silikonskim delom estrade, v katerem prednjačijo Jelena Karleuša, Ceca, Goga Sekulić in številne druge dame. Čeprav je hrvaška pevka imela lepotne operacije, to zagotovo počne zmerno, rezultat pa je za damo na pragu štiridesetih več kot odličen.

Nos, ustnice, prsi?

S tem, v kolikšni meri je pevka od mladih let in do danes spremenila svoj videz s pomočjo lepotnega kirurga, se ne ukvarjajo le srbski mediji, temveč si to vprašanje pogosto postavljajo tudi hrvaški. "Severinin nos je danes nekoliko tanjši kot nekoč, kar lahko vidimo v njenih starejših videospotih. Na njenih ustnicah pa lahko vedno opazimo, da nekaj počne z njimi," je za TV Nova povedal hrvaški estetski kirurg Tomica Bagatin. Hrvaški stilist Neven Ciganović pa o Severininih lepotnih operacijah brez dlake na jeziku trdi: "Popravila si je nos, kar je tudi priznala, ustnice, osebno sem prepričan, da si je popravila tudi prsi. Na začetku je imela velike prsi, in to povešene, zdaj pa so lepe!"

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404