Zadovoljna.si
Urša Čepin

Novice

URŠA ČEPIN: Kako ujeti milijonarja?

Mateja Ropoša
22. 10. 2010 17.40
77

Urška Čepin, danes ena od slavnih prebivalcev hiše Big Brother, še nedavno pa najbolj razvpita slovenska ločenka. Spoznali smo jo kot gospodično, ki se je vozila v belem ferrariju in živela v sanjski hiši. Poglejte prispevek, v katerem je takrat še bogato poročena estradnica razkrila svoje razkošno življenje.

Urša Čepin je bila pred dvema letoma, pri svojih 23 letih urednica glasbenega programa na lokalni televiziji in bila vse bolj prepoznavna kot pevka. Živela je pravo sanjsko življenje, ki se je začelo, ko je pri 19 letih dobila službo v lokalu zraven poslovnih prostorov znanega ljubljanskega podjetnika Aleša Čepina. Svetlolasa natakarica je bila prava paša za moške oči, vanjo pa se je zagledal tudi Aleš. "Ni bila ljubezen na prvi pogled, vsaj z moje strani ne," se spominja Urša. A nedolžne kavice so vodile v vedno resnejše pogovore, čez manj kot leto dni pa je bil že čas za zaroko. "Ležala sva na kavču in potem me je Aleš vprašal, ali bi se poročila. In sem rekla ja. Rekel je, da nima prstana in ga bova šla pač kupit," se spominja Urša.

Aleš je obljubo držal

Urša pravi, da je oder njena strast.
Urša pravi, da je oder njena strast.FOTO: Špela Macuh

Kupil ji je zaročni prstan in ji hkrati podaril še luksuzni avtomobil. Po sanjski zaroki je prišla na vrsto sanjska poroka, kmalu po poročnem potovanju pa je Urša zanosila. "Lahko mi verjamete ali pa tudi ne, vendar sva otroka načrtovala," pravi mamica danes štiriletnega sina Vala.

Pri 23 letih ima vse

Pri komaj 23 letih je imela Urša (vsaj na videz) vse, kar si je kdaj želela. Ljubeč mož, prikupen sinček in vzpenjajoča se kariera. Takrat je na komercialnih televiziji prevzela vlogo glasbene urednice, hkrati pa vodila glasbeno oddajo. Nenehni stiki z ljudmi iz glasbenega sveta so privedli do tega, da je svetlolaska poleg stasa na oder 'postavila' tudi svoj glas. "So mi naredili komad in sem ga zapela. Vem, da ima moja glasba malo balkanskega prizvoka, vem pa tudi, da v Sloveniji to vsi poslušajo. Tudi tisti, ki pravijo, da ne," je prepričana Urša.

... filmska zgodba

Seksi estradnica je vedno urejena. Pa naj bo to na počitnicah, za štedilnikom ali na zabavi.
Seksi estradnica je vedno urejena. Pa naj bo to na počitnicah, za štedilnikom ali na zabavi.FOTO:

Seksi Urša ni skrivala razkošja, v katerem sta živela z danes že nekdanjim soprogom. Tako je za ekipo Zadovoljna.si odprla vrata njune hiše ter pokazala vse: od bazena, mini fitnesa in vse do lastnega solarija. Poleg luksuzno opremljenih bivalnih prostorov je imela ogromno garderobno omaro, v kateri so bila  oblačila najvišjega cenovnega razreda. Urša obožuje nakit in pravzaprav vse, kar se sveti. Med najdražjimi kosi nakita, ki jih je pokazala, je bil kos vreden sedem tisoč evrov.

Mlada dama in mamica malega fantka privablja moške poglede.
Mlada dama in mamica malega fantka privablja moške poglede.FOTO:

Sicer pa je Urša zaupala, da rada poprime za kuhalnico in opravlja gospodinjska dela, le likati ne mara. "Sem perfekcionistka," pravi, zato je v njenem domu vse popolnoma čisto.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478