Zadovoljna.si
Najboljše božično darilo: Lil Louis in Barbara Tucker.

Novice

UTRIP NOČI: Utrinki glasbeno-modnega večera

Saša Osolnik
30. 12. 2009 18.25
0

Slovenijo je v zadnjih decembrskih dneh letošnjega leta obiskala glasbena diva svetovnega slovesa, ki je ob pomoči avtorja najbolj prodajane plesne skladbe vseh časov poskrbela za nepozabno božično darilo.

Najboljše božično darilo: Lil Louis in Barbara Tucker.
Najboljše božično darilo: Lil Louis in Barbara Tucker.FOTO: Žiga Intihar
V pričakovanju angelskega glasa

26. decembra se je v znani ljubljanski diskoteki odvijal drugi Fashion TV Clubbing, ki je postregel s sodobnim angelskim glasom Barbare Tucker in enega izmed utemeljiteljev čikaškega housa Lila Louisa. Pevko z izjemnim vokalom, ki je svoj nastop več kot odlično opravila, ste letošnje poletje lahko slišali tudi na Hrvaškem, tik pred novim letom pa je obiskala tudi Ljubljano. Družbo na modni zabavi, ki je poleg navdušencev plesne glasbe gostila tudi številne znane obraze iz modnega in medijskega sveta, ji je delal sam avtor najbolj prodajane plesne glasbe vseh časov Lil Louis. Ta je s skladbo French Kiss, ki je dosegla preko šest milijonov izvodov, navduševal že ogreto publiko, ki se je v ritmu plesne glasbe zabavala še pozno v noč. Barbara ni pozabila niti na enega svojih največjih hitov Most Precious Love, ki je še dolgo ostal v ušesih tistih, ki so glasbeno divo že nestrpno pričakovali.

Navdušena dvorana je ostala polna do zadnjega kotička.
Navdušena dvorana je ostala polna do zadnjega kotička.FOTO: Žiga Intihar
Moda in glasba

Svoj delež sta prispevala tudi domačina Angel Anx in vse prodornejši didžej Jr. Gregg, ki sta poskrbela, da je navdušenje trajalo skozi ves večer in zgodnje jutro. Pred samim nastopom so dogajanje popestrili še slovenski manekeni in manekenke, saj se je pred tem odvijala slovesna podelitev priznanj najboljšim modelom, nato pa so se v družbi medijske smetane zabavali vse do jutra. Med drugim so fotografi ujeli pevko Majo Malnar, televizijsko voditeljico Eriko Žnidaršič, modno kreatorko Tio Paynich ter najbolj znane manekenske obraze, med katerimi niso manjkali niti ljubiteljica plesne glasbe Karin Škufca, Nadya Bychkova, Yrina Osypenko ter Dragan Sadžak in Mark Popovič.

Zabave so se udeležili tudi znani obrazi modnega in medijskega sveta.
Zabave so se udeležili tudi znani obrazi modnega in medijskega sveta.FOTO: Žiga Intihar

Nepozabno božično darilo

Fashion TV Clubbing, ki se je z rdeče preproge preselil v notranjost in postregel z enim izmed najlepših vokalov priznane solistke Barbare Tucker ter Lila Loisa, je minil v znamenju nepozabnega pobožičnega doživetja, ki bo ljubiteljem hišnih ritmov še dolgo ostal v spominu. Vse od modnega spektakla pa do divje plesne zabave in drugega Fashion TV Clubbinga, ki je zaključil letošnjo izdajo nepozabnih modno-glasbenih dogodkov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493