Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Cristiano in Irina kar v javnosti

Z.N.
08. 07. 2011 16.42
38

Eden najlepših in najbolj uspešnih nogometašev na svetu Cristiano Ronaldo se je v zadnjih dneh dopusta na Portugalskem, ki ga je preživljal s svojo ljubo Irino Shayk, dodobra sprostil. Pred odhodom na Ibizo sta si privoščila zabavo na svoj način, paparaci, ki so vedno na preži, pa so ju ujeli tudi v precej intimnih trenutkih.

Kljub govoricam, da Cristianova družina ne mara Irine in da želi razdreti njuno zvezo, nove fotografije dokazujejo, da sta si 26-letni nogometaš Cristiano Ronaldo in 25-letna manekenka Irina Shayk bliže kot kadarkoli. Kot je videti, zaljubljenca sploh ne zdržita brez dotikanja, na paparace pa se sploh ne ozirata. Parček je dopustoval na Portugalskem, kjer sta si privoščila tudi izlet z jahto. Brez zadržkov sta si izkazovala čustva na plaži in tuji mediji že namigujejo, da si utegneta kmalu nadeti poročna prstana. Zveza z Irino je Cristianova najdaljša ljubezenska zveza v življenju in kot poročajo tuji mediji, je nogometaš iz dneva v dan močneje zaljubljen vanjo.

Začela sta v Turčiji

Počitnice Cristiana in Irine so bile pravo popotovanje. Dopust sta začela na jahti v Turčijo, nato sta odpotovala na Portugalsko, od tod pa sta se nogometaš Real Madrida in ruska lepotica z zasebnim letalom odpravila še v Španijo na otok Ibiza. Po Ibizi ju čaka še povratek v Madrid, kjer se bo začel Ronaldo po oddihu spet pripravljati na novo nogometno sezono.

Irina ne mara shujševalnih diet

Ronaldo in Irina, ki sta par že dobro leto, sta na plaži zbujala zavist s svojima izklesanima telesoma. Cristiano tudi med dopustom redno trenira, Irina, ena najbolj zaželenih modelov, pa je nedavno v nekem intervjuju povedala, da njeno telo ni rezultat nikakršnih posebnih shujševalnih diet. Za portal StyleBistro je povedala: "Nikoli še nisem bila na pravi dieti. Sem zagovornica tega, da lahko vsak uživa kar želi in svojo postavo oblikuje oziroma ohranja z dovolj vadbe, ne glede na to, ali obiskuje fitnes, se ukvarja s plavanjem, se sprehaja ali obiskuje ure pilatesa.“ Irina je še prepričana, da moraš imeti šport rad, če želiš, da ti pomaga. "Šport bi moral biti veselje, užitek. Pozitivni občutki so tisti, ki ti pomagajo, ki te naredijo lepega. Jaz, recimo, v fitnesu resnično uživam.“

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413