Zadovoljna.si
Moški v šoku

Novice

Resnična zgodba: V hiši živi z 12 sestrami

Z.K.
10. 02. 2012 14.15
0

Že povprečno velika družina, ki šteje štiri do pet članov, ima običajno težave pri jutranjih ritualih, če v hiši nima več kopalnic. Zato si lahko le predstavljate, kako mora biti Charlieju Lewisu, ki živi s kar 12 sestrami. Medijem je razkril, kako poteka njegovo življenje z ducatom sester. In če se je nekoč pritoževal nad tem, da jih je toliko, danes uživa privilegije edinega brata.

Oče se nikoli ne prebije do kopalnice

24-letni Charlie Lewis biva skupaj z 12 sestrami, ki so stare od 9 do 28 let. Skozi leta je dolgo čakal pred zaprtimi vrati kopalnice, da bi prišel na vrsto, dokler si ni v spodnjem delu stanovanja uredil svojega malega stanovanja, ki vključuje tudi kopalnico. Njegov oče Peter nima te sreče, saj si kopalnico deli s hčerami, ki tam preživijo veliko časa. "Včasih na kopalnico čakam tudi pol dneva,“ je povedal. "Pogosto se umijem kar v umivalniku v spodnjem stranišču,“ je še dodal 52-letnik.

Moški v šoku
Moški v šoku FOTO: iStockphoto

Ni mu hudega

Vendar pa Charlieju v življenju v družbi 12 sester ni tako hudo, kot bi morda sprva mislili. Čeprav se je, ko je bil še najstnik, pogosto pritoževal nad sestrami, ki so 'kradle' njegove zgoščenke, se je njegova potrpežljivost obrestovala. Danes z njim igrajo nogomet, pogosto mu prinesejo tudi pivo. Pravi, da je zaradi tega verjetno razvajen, prav tako se doma počuti dobro in se mu prav nič ne mudi na svoje.

Do sester je zelo zaščitniški

Mama Tracy je povedala, da se Charlie na račun svojih sester pogosto izogne domačim opravilom, saj mu dekleta pospravljajo sobo in zanj lepo skrbijo. "Čeprav mu je med odraščanjem včasih bilo težko, mu danes nič ne manjka,“ pravi 48-letna Tracy. Vsekakor pa zanje poskrbi tudi on. "Ko se kdo približa mojim sestram, sem zelo zaščitniški. Svojim prijateljem ne dovolim, da bi se dobivali z mojimi sestrami. Kadar sem mnenja, da se dekleta oblečejo preveč drzno, jim to tudi povem, čeprav me običajno ne upoštevajo,“ je povedal edini brat 12 sester.

Velika družina, velik strošek

Njihova mama je priznala, da je sprva načrtovala le štiri otroke, vendar sta po rojstvu prve hčerke z možem kar nadaljevala. Zanimivo, da se je od 13 otrok rodil le en fantek. Družina za vzdrževanje porabi veliko denarja, le račun za vodo na mesec znaša 100 funtov, elektrika pa 200 funtov. Povprečna družina v Veliki Britaniji na mesec za vodo porabi 30 funtov in za elektriko 80. Na teden zamenjajo 50 brisač, porabijo 30 šamponov in balzmamov za lase, 15 gelov za tuširanje, 7 zobnih past ter 50 rol straniščnega papirja. Velika družina pač veliko stane.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375