Zadovoljna.si
Brad Pitt

Novice

V postelji z Bradom Pittom

Ž.S.
04. 03. 2010 19.06
1

Nekoč najbolj seksi moški sveta, danes pa tik pred ločitvijo. Brad Pitt kljub svojim 46 letom ostaja sad poželenja marsikatere ženske. Fotografski objektivi in kamere so ga ujeli tudi v Adamovem oblačilu.

Brad je zaradi igralske kariere opustil šolanje in se podal za sanjami.
Brad je zaradi igralske kariere opustil šolanje in se podal za sanjami.FOTO:
V lovu za sanjami

Brad Pitt se je rodil kot prvi izmed treh otrok. Odraščal je v Springfieldu ter v mladosti treniral tri športe: golf, tenis in plavanje. Njegova želja je bila študirati novinarstvo, vendar ga je kmalu premamil igralski svet. Preselil se je v Los Angeles in se začel učiti igranja. "Ko se mi je diploma že približevala, sem imel čuden občutek. Videl sem prijatelje, ki so dobivali službe. Jaz pa se še nisem bil pripravljen ustaliti. Oboževal sem filme. Postavili so me v drugi svet in Missouri pač ni bil pravi film zame. Takrat me je udarilo: rekel sem si, da če oni ne pridejo do mene, bom pač jaz prišel do njih!" Njegova filmska kariera se je začela leta 1987, ko je zaigral v filmu Brez izhoda, prva opazna vloga pa je sledila v letu 1994 v filmu Intervju z vampirjem, ter ga ponesla med zvezde.
V hlačah ne skriva veliko, vendar zna svoje centimetre koristno uporabiti.
V hlačah ne skriva veliko, vendar zna svoje centimetre koristno uporabiti.FOTO:
Divje ljubezensko življenje

Lomilec ženskih src, ki si je pri svojih 26 letih omislil 10 let mlajše dekle Juliette Lewis, nikoli ni imel težav z iskanjem novih ljubezenskih avantur. Največkrat je svoje partnerice spoznaval na snemanjih. V njegove mreže so se zapletle Robin Givens, Jill Schoelen ter medijem nekoliko bolj poznana Gwyneth Paltrow, s katero sta povzročila pravi medijski škandal. Fotografi so namreč Brada Pitta fotografirali popolnoma golega, ko se je brez oblačil sprehajal po terasi. Fotografije so hitro obkrožile svet, obenem pa razkrile Bradovo bogastvo. Ta naj bi v hlačah skrival zlato povprečje, vendar naj bi po zagotavljanju nekaterih nekdanjih ljubimk svoje centimetre znal dobro uporabiti.

Namigovanja, da njuna ljubezen še ni končana, so vedno glasnejša.
Namigovanja, da njuna ljubezen še ni končana, so vedno glasnejša.FOTO:
Jennifer bo vedno njegova

Prvo veliko ljubezen Jennifer Aniston je spoznal na snemanju televizijske serije Prijatelji, čez dve leti pa sta se igralca tudi poročila. Njuna ljubezen je trajala celih sedem let in dolgo časa veljala za najbolj uspešno zvezo Hollywooda, med drugim pa sta bila večkrat razglašena tudi za najlepši zvezdniški par. Dva meseca po naznanitvi konca razmerja, je Jennifer zahtevala ločitev in njuna pravljica se je žalostno končala.

Brad Pitt
Brad Pitt FOTO:
Angelina vs. Jennifer

Brad, ki je zatrjeval, da Jennifer med snemanjem filma Gospod in gospa Smith ni prevaral, se je kasneje ujel v lastno past in potrdil, da se je romanca med njim in Angelino Jolie začela že med snemanjem omenjenega filma. Uradna ločitev je bila potrjena šele 2. oktobra leta 2005, naslednje leto pa je Angelina oznanila tudi svojo nosečnost. Brad Pitt je danes oče šestim otrokom, njegov zakon z Angelino pa je vse prej kot trden. Po nenehnih prepirih naj bi se v Bradovo življenje znova vrnila Jennifer, za katero je vedno priznaval, da je ostala del njegovega srca. V javnost so prišle tudi novice, da Angelina rada greje posteljo drugim moškim pa tudi ženskam, zato mogoče ni prav nič čudnega, če ljubezenska zgodba med nekdaj najbolj oboževanim parom Aniston-Pitt še danes ni končana.
Danes je oče šestih otrok, od tega so trije posvojeni in trije njegovi.
Danes je oče šestih otrok, od tega so trije posvojeni in trije njegovi.FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493