Zadovoljna.si
Paul Bonacci je s svojo izpovedjo pretresel ZDA.

Novice

RESNIČNA ZGODBA: V satanističnih obredih so ga silili početi grozljive stvari

Z. T.
18. 04. 2011 11.55
11

Paul Bonacci je ime, ob katerem naj bi se stresel marsikateri ameriški pomembnež. Moški je namreč v 80. letih prejšnjega stoletja skupaj še s tremi drugimi pričami sprožil velik škandal. Razkril je namreč del obsežne pedofilske mreže pomembnih mož, ki naj bi se več let brutalno izživljali nad njim ter številnimi drugimi mladoletniki. Zadevi do danes ni prišel nihče do dna.

Paul Bonacci je s svojo izpovedjo pretresel ZDA.
Paul Bonacci je s svojo izpovedjo pretresel ZDA.FOTO: YouTube
Leta 1988 je v ZDA izbruhnil velik škandal, ko so podjetnika Lawrencea E. Kinga, osumljen je bil že zaradi propada podjetja Franklin Bank & Trust, obtožili veliko hujših dejanj, kot je poneverba finančnih rezultatov. Na dan je namreč prišlo, da je moški organiziral pedofilske zabave ter snemal krute pedofilske filme, na katerih so sodelovali številni vplivni moški v Ameriki – od politikov, gospodarstvenikov, do vojaških predstavnikov. Kinga so sicer obsodili zaradi poslovne goljufije, obtožbe njegovih domnevnih številnih mladoletnih žrtev pa so naletele na gluha ušesa.

Mučenje otrok so snemali

Eden od moških, ki so razkrili dogajanje na Kingovih zabavah, je Paul Bonacci. Njegova pričevanja so bila tako šokantna, da so zanj takoj zahtevali številne psihiatrične preglede, ki so dokazali zgolj to, da moški nimam nikakršnih duševnih motenj. ''Poleti leta 1985 me je Lawrence King skupaj z nekim drugim dečkom po imenu Nicholas odpeljal v Kalifornijo, češ da bomo posneli film. Tam je bil neki deček zaklenjen v kletko, morala sva se sleči in si obleči oblačila, podobna Tarzanovim. Prisilili so naju, da sva dečka v kletki pretepla ter imela spolne odnose z njim. Za tem je prišel še neki moški, ki je tega dečka začel brutalno pretepati, delal je z njim, kot bi bil igrača. Nato je vzel pištolo ter ga umoril s strelom v glavo.'' Celotno dogajanje so možje ves čas snemali. ''Prisiljen sem bil početi stvari, ki si jih ne upam niti zapisati.''

Otroke so silili v nedoumljiva grozodejstva

Bonacci je v svojih pričevanjih opisal številne primere žrtvovanj otrok, tudi nekajmesečnih dojenčkov. ''Bilo je ob Božiču in vsi so peli, da bi skvarili njegovo kri. Nato so ga umorili z nožem ter ga razrezali, njegovo kri pa natočili v čašo. To kri so zmešali skupaj z urinom ter nas prisilili, da smo to spili, medtem pa so oni peli, da je Satan njihov Gospod.'' Bonacci je v pričanjih povedal, da je bil na okoli 200 tovrstnih 'zabavah', v homoseksualne odnose naj bi bil prisiljen že pri osmih letih. Večkrat naj bi poskušal pobegniti, ob eni takšnih priložnosti je poskusil narediti samomor.

Nihče ni prišel zadevi do dna

Šokantna Bonaccijeva razkritja niso dobila sodnega epiloga, tisti, ki so želeli priti zadevi do dna, bodisi zasebni preiskovalci bodisi preživeli, so morali odnehati, ali pa so jih umorili. Nekateri so prepričani, da bi na dan prišla resnica, ki bi pretresla ZDA in na glavo obrnila ves njihov sistem.

Dobil milijon dolarjev odškodnine

Februarja 1991 je senator Nebraske John DeCamp v imenu Bonaccija proti Kingu in nadškofiji v Omahi vložil civilno tožbo zaradi domnevnih spolnih zlorab. Sodnik je škofijo umaknil iz tožbe, češ da niso mogli vedeti, kaj počne vsak posamezni duhovnik. Bonacci je tožbo dobil, prisodili so mu milijon dolarjev odškodnine. Kingov odvetnik ni bil sposoben dokazati, da obtožbe na račun njegove stranke ne držijo, tako da je sodnik odločil, da to pomeni, da so s tem 'obtožbe postale resnične'.

Še danes nejasno ...

Sicer pa je šlo za primer, ki je imel širše razsežnosti, v središču obtožb pa je bil King. Obtožbe so prišle na dan s pomočjo pričevanj, ki jih je zbrala nevladna organizacija iz Nebraske, njihovo resničnost je ugotavljal tudi FBI. Leta 1990 je na sojenju porota odločila, da je šlo za 'skrbno načrtovano potegavščino', kljub temu da domnevne snovalce te potegavščine niso nikoli identificirali. Porota je sicer tudi ugotovila, da so bili glavni štirje Kingovi tožniki dejansko spolno zlorabljeni, niso pa ugotovili, kdo je storilec teh zlorab.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478