Zadovoljna.si
Jessica je svojo kariero začela kot nedolžna lepotica, ki je svoj prvi seks doživela na poročno noč.

Novice

Varanje, porno kaseta in lažna nedolžnost

Z.S.
02. 08. 2010 18.55
0

Svetlolaska, ki naj bi svojo nedolžnost hranila za poročno noč, skriva veliko umazanih skrivnosti. Jessica je zaradi svoje nezvestobe končala zakon, se sproščala ob divjem seksu in posnela tudi 'domači pornič'.

Jessica je svojo kariero začela kot nedolžna lepotica, ki je svoj prvi seks doživela na poročno noč.
Jessica je svojo kariero začela kot nedolžna lepotica, ki je svoj prvi seks doživela na poročno noč.FOTO:

Nedolžna prva ljubezen

Jessico Simpson je javnost spoznala kot prikupno svetlolaso pevko, ki je uspela v poplavi otroških zvezdnic. Zaslovela je s hitom I wanna love you forever, ki jo je popeljal v sam vrh svetovnih lestvic, med drugim tudi na lestvico Billboard Hot 100 in Top 10. Med svojimi turnejami je sodelovala tudi s fantovsko skupino 98 Degrees, kjer je spoznala svojo prvo ljubezen. Prav tako pevec Nick Lachey se je zaljubil v postavno lepotico, ki je po terorističnih napadih 11. septembra izjavila, da je po grozljivem dnevu spoznala, da želi z Nickom preživeti preostanek svojega življenja.

Mladoporočenca sta živela v raju vse dokler ...
Mladoporočenca sta živela v raju vse dokler ... FOTO:
Iz raja v resničnostni šov

Par si je večno zvestobo obljubil 26. oktobra 2002, Jessica pa je zatrjevala, da je svojo nedolžnost hranila za poročno noč. V poletnih mesecih leta 2003 sta mladoporočenca začela s svojim resničnostnim šovom Newlyweds. Polurni šov je postal pravi fenomen, saj so zvezdnika spoznali tudi tisti, ki pop glasbe niso nikoli poslušali. Kljub temu da sta dosegla večjo prepoznavnost, pa ta Jessici ni preveč koristila. V seriji je bilo namreč večkrat zaslediti brezpomenske in nekoliko neumne izjave mlade pevke, ko je tuno zamenjala za piščanca, se večkrat opekla pri gospodinjskih opravilih in podobno.

Jessica in Nick
Jessica in NickFOTO:
Nezvestoba in ločitev

Novemba 2005 se je začelo sušljati, da par prestaja hudo osebno krizo, ki pa jo na žalost nista mogla prebroditi brez posledic. Po nekaterih ugibanjih naj bi bil glavni razlog svelolaskina nezvestoba, saj naj bi se med snemanjem filma zapletla z Bamom Margero. Skupaj sta preživela vročo noč, ki se je končala šele ob jutru. Ob osmih zjutraj naj bi Jessica zapustila hišo njegovih staršev, kjer sta pila margerite, in si nato privoščila divji seks. Bam je zagotovil, da ima Jessica popolno telo in da gola izgleda neverjetno. Prav zaradi te afere naj bi Nicku predlagala, da se razideta. Obžalovala je, da se je poročila tako mlada in neizkušena. Eden izmed razlogov, ki ga je navedla, je bila tudi svoboda in želja po nečem novem. Nick je bil pretresen, kar se je opazilo tudi pri njegovi glasbeni karieri. Balade so vsebovale vsebino, ki je opisovala žalost in izdajo. 30. junija 2006 je bila ločitev uradna. Jessica je javnosti zagotavljala, da ni bila kriva za razpad zakona. Razočarala jo je Nickova nejevolja, saj je zavrnil izlet v Afriko, ki mu ga je Jessica pripravila za tretjo obletnico poroke.

Svetlolaska je svojega moža prevarala večkrat, vendar se ji to ne zdi tehten razlog za ločitev.
Svetlolaska je svojega moža prevarala večkrat, vendar se ji to ne zdi tehten razlog za ločitev. FOTO:

'Jessica je kot droga!'

Po ločitvi so Jessico skoraj eno leto srečevali v družbi glasbenika Johna Mayerja. Ta je Jessico opisal kot drogo, s katero se ne smeš zasvojiti, saj ti lahko škoduje. Bila je divja in vedno pripravljena na strasten seks. "V postelji je bila naravnost nora,“ je povedal pevec, ki je med svojimi rjuhami gostil tudi igralko Jennifer Aniston. Po ločitvi pa je v javnost prišla še ena izmed svetlolaskinih afer, ki se je odvijala leta 2004, medtem ko je bila pevka še vedno poročena. Med koncertom, kjer je Jessica spoznala Adama Levina, se je razvila romanca. Jessico in pevca skupine Maroon 5 so opazili, kako si v zaodrju delita vroče poljube in strastne dotike. Skupaj sta odšla tudi v garderobo, kjer sta dokončala začeto igro.

Osamljena in okrogla

Jessica se je nekoliko umirila šele ob nogometašu Tonyju Romu, s katerim sta skupaj vztrajala kar dve leti. Zadnjih nekaj mesecev je bilo razmerje polno prepirov, vendar pevka nikoli ni pričakovala, da jo bo njen fant zapustil le nekaj dni pred 29. rojstnim dnem. To je Jessico močno potrlo, zato se je tolažila s hrano in pridobila nekaj kilogramov. Vendar je njen načrt prebolevanja vseboval tudi shujševalno kuro, ki jo je Jessica pridno upoštevala.

Jessica
JessicaFOTO:
Nov 'pornič'?

Vse dokler ni spoznala novega ljubimca. Njeno srce je ogrel nogometaš Eric Johnson, svojega izbranca pa je Jessica predstavila tudi svojim staršem. Par so opazili v restavraciji, kjer se jima je pridružila Tina Simpson. Zaljubljenca sta si nenehno izmenjavala poljube in dotike, večkrat pa sta se pred mamo tudi strastno poljubila. Ker ju radovedni pogledi ne motijo, je fotografijo poljubljanja Jessica objavila tudi na Twitterju. Se bo na spletu kmalu znašel tudi posnetek seksa? Jessica ima namreč s produkcijo domačih 'porničev' že nekaj izkušenj, saj sta z bivšim možem posnela kar nekaj vročih poz, ki sta jih izvajala v poročni noči, kjer naj bi Jessica izgubila nedolžnost. Vroči posnetki pa naj bi govorili drugače ...

Jessica se med poljubljanjem rada tudi fotografira. Bomo kmalu priča novemu domačemu videu?
Jessica se med poljubljanjem rada tudi fotografira. Bomo kmalu priča novemu domačemu videu?FOTO:


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375