Zadovoljna.si
Vanessa Rousso

Novice

/ Oglas

Vas mika poker z znanimi igralci in igralkami?

T.M.
2010-02-09 13:00
0

Poker privablja mnoge znane, med njimi sta tudi Boris Becker in Ben Affleck. Da poker že dolgo ni več le moški svet, dokazujejo uspešne igralke pokra.

Poker turnirjev po celem svetu se udeležuje vedno več slavnih iz sveta filma, glasbe in športa. Poleg raperja Nellyja, bivšega smučarja Alberta Tombe, igralca Bena Afflecka in še mnogih drugih je med najbolj znanimi imeni tudi nekdanji teniški as Boris Becker, ki igra poker pod okriljem PokerStars , trenutno največje spletne poker sobe na svetu.

Boris Becker se je s kartami in žetoni začel spoznavati že v času svoje teniške kariere, ko je s soigralci med posameznimi tekmami igral poker. Že takrat je ugotovil, da sta si oba športa dokaj podobna. »Poker in tenis imata veliko skupnega. Pri obeh športih se mora človek v celoti posveti svojemu tekmecu, se prilagoditi njegovemu načinu igre in ga pri tem premagati,« še dodaja. Kot ambasador spletne strani PokerStars je Becker igral poker na mnogih turnirjih po svetu, kot so evropska poker turneja PokerStars (EPT), svetovno prvenstvo v pokru (WSOP), redno pa se udeležuje tudi dobrodelnih poker turnirjev, kot so Ante Up for Africa in mnogi drugi. Svoje znanje in strategije Becker redno izpopolnjuje tudi prek spletna. Na spletni strani PokerStars ga lahko najdete pod njegovim imenom in se tudi vi za mizo pomerite prav z njim.

Ženske, ne bojte se pokra

Poker postaja vse bolj priljubljen tudi med ženskami, ki dokazujejo, da se lahko enakovredno kosajo z moškimi. Med profesionalnimi igralkami pokra lahko tako zasledimo tudi vedno več imen, ki posegajo po zmagah na priznanih svetovnih turnirjih.

Med trenutno najbolj znanimi in tudi najuspešnejšimi igralkami je Vanessa Rousso, članica profesionalne ekipe Team PokerStars Pro, ki je nedavno zmagala na ženskem turnirju PokerStars Carribean Adventura (PCA) na Bahamih. In kako se znajde v še vedno večinoma moški družbi za poker mizo: »Na moji poti do uspeha se mi pogosto pojavljajo ovire, a tudi priložnosti. Če za mizo igrajo moški in ženske, je moške skoraj vedno lažje premagati, saj so bolj preprosti, večino časa pa se z ženskami le spogledujejo. Velika prednost žensk v pokru je ravno v podcenjevanju s strani moških, kar pa moramo znati izkoristiti in obrniti v našo prednost.«

Podobnega mnenja je tudi profesionalna igralka pokra Isabelle Mercier, članica profesionalne ekipe Team PokerStars Pro. »Poker je le igra, zato se je ženske ne smejo bati igrati. Ženske se po svoji naravi ne pretvarjajo toliko kot moški in tudi ne tvegajo veliko, lahko pa se naučijo biti agresivne.«

Ne glede na to, ali se boste v pokru pomerili s slavnimi igralci ali pa z ostalimi tekmeci, vam svetujemo da najprej osvežite pravila igre in prebrati nasvete, ki jih najdete na spletni strani PokerStars .
 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152