Zadovoljna.si
16-letna Ireland in njena mama Kim Basinger

Novice

Katera je mama, katera hči?

Z.N.
01. 07. 2012 14.09
1

Včasih je težko ugotoviti, kateremu izmed staršev je otrok bolj podoben, včasih pa je podobnost več kot očitna. Dekle na fotografiji je staro komaj 16 let in je popolna kopija slavne mamice. Si upate ugibati, kdo je ta lepotica?

16-letna Ireland in njena mama Kim Basinger
16-letna Ireland in njena mama Kim BasingerFOTO:

Svetlolasa najstnica je 16-letna hči slavne igralke Kim Basinger in Aleca Baldwina, Ireland Baldwin, ki so jo fotografi nedavno ujeli na ulicah New Yorka, ko je prijatelja pospremila do okrepčevalnice, kjer sta si privoščila zajtrk. Na fotografiji, na kateri ima oblečene bele kratke hlače in moder top, lase pa spuščene čez eno ramo, je na las podobna svoji mami in mediji ugibajo, ali bi dekle na račun svoje lepote in podobnosti z mamo lahko ustvarilo tako uspešno hollywoodsko kariero kot njeni starši.

Paparac ga je razjezil …

Pred kratkim so jo ujeli tudi v družbi 54-letnega očeta Aleca Baldwina, ki sicer trenutno preživlja malce težje čase. Baldwin se je nedavno namreč zapletel v prepir s paparacem, ki ga je želel ovekovečiti pred občinskim uradom, kamor je ravno odnesel vse dokumente, ki jih potrebuje za poroko s četrt stoletja mlajšo Hilario Thomas, inštruktorico joge, s katero sta par od lanskega leta. "Moški se je stegnil proti meni in me s fotoaparatom skoraj zadel v zobe, zato sem ga porinil stran," se je branil Baldwin.

Hčer zmerjal s svinjo

Baldwin in Basinger sta se spoznala med snemanjem filma, leta 1993 pa sta svojo ljubezen okronala s poroko. Hči Ireland se jima je rodila leta 1995, leta 2000 pa sta se razšla. Dve leti pozneje sta se tudi uradno ločila, sledila pa je grda bitka za skrbništvo nad hčerko. Alec Baldwin je tedaj storil veliko napako, ko je prek telefona pustil sporočilo, v katerem je hčerko označil za "nesramno lahkomiselno svinjo", kar je pozneje močno obžaloval in se ji tudi javno opravičil. "Zelo sem razočaran nad sabo. Sram me je, ampak včasih se pač razjeziš. Hotel sem jo le videti," je tedaj pojasnil.

Na koga vas spominja?
Na koga vas spominja? FOTO:

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413