Zadovoljna.si
Vedeževalka Karin opozarja, da bodo v začetku leta 2010 na preizkušnji tiste zveze, v katerih škripa.

Novice

'V Sloveniji bomo priča velikemu seksualnemu škandalu!'

Teja Grapulin
2010-01-01 13:00
14

Pred začetkom novega leta smo z vedeževalko Karin poklepetali o tem, kaj se nam obeta na področju odnosov. Zaupala nam je tudi, s kom se sama posvetuje o svoji prihodnosti, pa tudi to, da je zaljubljena.

Kaj se nam obeta na področju odnosov v letu 2010?

Prve tri mesece leta naj pazijo vsi tisti, v čigar odnosih je škripalo že v 2009. V iztekajočem se letu je bilo veliko razhodov na osebnostni ravni. Tam nekje do 15. marca se še kažejo te težave. In kar še ni razpadlo, bo zdaj. Toda ljudje naj se tega ne bojijo, včasih je treba zapreti kakšna vrata, da se odprejo nova. A žal je ljudi tega strah. Bojijo se sprememb na čustvenih nivojih, strah jih je, da bodo ostali sami. Ali pa se bojijo, da bodo dobili še slabše od tega, kar že imajo. Na splošno pa so ljudje precej nezadovoljni na področju partnerskih odnosov. Poleg tega je pogosto zraven še nekdo, neka tretja oseba, on ali ona, tako imamo potem ljubezensko življenje v troje.

Je kaj razlike med ženskami in moškimi, glede na to, kar se je dogajalo v 2009 in kar lahko pričakujemo za 2010?

Moški imajo tako in tako radi udobje in če jim nihče ne teži, ostanejo tam, kjer so. Po možnosti pa si poiščejo zabavo. To je standard. Pri ženskah bi rekla, da si ne upajo iti v spremembe. Ne sme biti izgovor, da ne prekinejo zveze zaradi otrok ali pa zato, ker si tega finančno ne morejo privoščiti. Morali bi se zavedati, da ko se odločiš in sprejmeš odločitev, ti bo vesolje poslalo pravo energijo. In ko se bodo dame odločile, bodo vsekakor bolj srečno živele.

Katera števila bodo numerološko gledano najsrečnejša?

Leto bo ugodno za vse, ki so rojeni pod številko 3, 12, 21 in 30. A poudarila bi rada, da bo leto 2010 predvsem leto žensk. Število 3 ponazarja žensko energijo, žensko moč, žensko iznajdljivost. Veliko bo zanositev, porodov, še več kot v 2009. Marsikdo, ki se je zelo trudil, tudi več let, da bi imel otroka, bo ravno letos imel možnost. Se bodo pa pri ženskah povečale težave v spodnjem delu trebuha, v dojkah, bolj bodo morale paziti na oči. To so občutljive točke v letu 2010, številka 3 pa to prinaša. Ker je velika verjetnost, da te težave bolj izbruhnejo, bo treba nekaj več narediti za to, da se jih prepreči oziroma olajša. Leto 2009 je še dopuščalo možnost, da smo stvari prepustili usodi, češ, saj bo. Prihajajoče leto pa tega ne bo dopuščalo.

Ali je leto 2010 primerno za poroke in podobne pomembne odločitve?

Kdor se namerava poročiti, naj se izogiba poletju. Vse od druge polovica junija pa tja do 15. septembra je za poroke neugoden čas, saj bomo ravno na prelomu na številko 4. Maj je še vedno v redu, pa druga polovica januarja tudi. Kdor se do poletja ne bo poročil, naj raje počaka na zadnje tri mesece leta 2010.

Ali lahko pričakujemo kakšen seksualni škandal, kot ga je v Ameriki zakuhal Tiger Woods?

Če se spominjate, smo to mi že imeli, ko je šlo za svingerstvo. V letu 2010 lahko pride do škandala, afere, ki se bo med javnimi osebami pojavila skozi žensko. Toda danes, v tem trenutku, tega še ni. Ne bo pa afera takšnih razsežnosti, kot je šlo pri Woodsu. Prišlo bo do škandala, vendar smo premajhni, da bi se pri nas kaj takega lahko dogajalo, kot se je v Ameriki.

Vajeni smo, da gledate v prihodnost drugim. Kaj pa v svojo prihodnost, ali kaj pogledate, kako vi svojo prihodnost čutite?

Jasno je, da sami sebi ne moremo ničesar napovedovati. Je pa zanašanje na občutke vedno dobro, za vse. Res je, da gremo včasih mimo teh občutkov. Živim po načelu, da je treba vsak dan uživati in ne samo posebne dneve v letu. Če si tega sposoben, česar pa je na žalost malo ljudi, si lahko srečen.

Ali bi ljudje manj potrebovali pomoči vedeževalcev, če bi poslušali sebe?

Tudi če ljudje poslušajo svoje občutke, si jih včasih ne znajo razložiti ali pa dovolijo, da okolica vpliva na njihove misli, dejanja in posledično se energetsko preklopijo na neki drug kanal. Niso več oni sami. Zato potrebujejo pomoč.

Kdo torej vam napoveduje prihodnost, se posvetujete pri kakšni kolegici?

Ja, to je moja dobra prijateljica Dunja Dovšak. Pogosto za zabavo ob kavi napovem jaz njej, ona meni. Ona je odlična astrologinja in je edina, ki jo priznavam v Sloveniji.

In kaj vam je napovedala?

Predvsem se pogovarjava o prelomnicah, kdaj je zame dobro obdobje, kdaj moram biti previdna. Sicer pa sva kot vse druge ženske, ko se usedemo skupaj.

Se vam obeta dobro obdobje?

Že sama pri sebi vem, da je bilo leto 2009 uspešno, 2010 bo pa še veliko bolj. Ker sem tako naravnana, ker pošiljam pozitivne energije od sebe. To se mora nekje vrniti. Zadovoljna sem s svojim letom.

Kaj pa ljubezensko življenje, ste srečni, zaljubljeni? Poslovno vemo, da vam gre dobro.

Srečna sem. To pomeni, da sem zaljubljena. Moje osebno življenje je urejeno, sem zadovoljna. Verjetno je tudi nasprotna stran zadovoljna. Več pa ne želim povedati, ker spoštujem njegovo željo, da se ne izpostavlja v medijih.

 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138