Zadovoljna.si
Victoria in David se znata poljubiti pred kamero, kaj pa doma?

Novice

Končno! Victoria strastno zagrabila svojega moža!

A. Z.
09. 09. 2010 17.00
3

Victoria in David Beckham veljata za enega najbolj popularnih zvezdniških zakoncev na svetu. Vse, česar se dotakneta, se spremeni v zlato, vedno sta v središču pozornosti, ne glede na to, ali se s sinovi odpravita na kosilo ali pa se v pregrešno dragih oblačilih udeležita gala prireditve. A nekaj med njima, vsaj na videz, manjka – strast.

So časi velikih prsi, dolgih las in zagorele polti mimo?
So časi velikih prsi, dolgih las in zagorele polti mimo?FOTO:

Zakonca Beckham sta vsak na svojem področju nadvse uspešna, pogosto pa tudi združita moči in takrat sta skorajda neuničljiva. Dolgoletni zakon in trije sinovi kažejo tudi na to, da je njuna zveza, vsaj na videz, trdna. Toda nekaj vseeno manjka. Kljub temu, da so zvezdniškemu paru paparaci ves čas za petami, Victorie in Davida pravzaprav nikoli niso ujeli v trenutku nežnosti ali med izkazovanjem strasti. A podjetna Beckhamova znata razvneti strasti, kadar je denar v igri.

Victoria in David se znata poljubiti pred kamero, kaj pa doma?
Victoria in David se znata poljubiti pred kamero, kaj pa doma?FOTO: YouTube

Tako sta se že pred časom skupaj ulegla za Armanijevo reklamno kampanjo, v oglasu za Victorijin parfum pa se predala strastem v dvigalu. Igrata neznanca, ki se po naključju srečata v dvigalu, med njima izbruhne poželenje in planeta en po drugem. Dvigalo se zapre, in ko se ponovno odpre, gledalec dobi vtis, da se predala hitremu seksu. Vsak pa lahko sam oceni, ali delujeta prepričljivo ali ne.

Zaigrano ali resnično?
Zaigrano ali resnično?FOTO: YouTube

Od 34A do 34DD

Victoria oziroma Posh je že pred časom sicer sklenila, da ne bo tipična nogometaševa žena, zato je tudi v svojem življenju naredila nekaj korenitih sprememb. Lepotnega kirurga je prvič obiskala leta 1999, ko so njene ploske prsi čez noč zrasle s številke 34A na številko 34D. Vendar to ni bilo dovolj. Pod nožem se je znova znašla leta 2001, ko so njene prsi pridobile oznako 34DD. Ker pa Victoria že od nekdaj velja za izredno vitko žensko, ki skrbno pazi na vsak zaužiti grižljaj, ji velike prsi ob drobni postavi niso prinesle nobenega uspeha. Prav nasprotno – delovale so zelo neestetsko in Victorio uvrščale med WAG dekleta (wives and girls of football players – žene in dekleta nogometašev).

Velike prsi niso pristajale njeni drobni postavi.
Velike prsi niso pristajale njeni drobni postavi.FOTO:

Prsi ali Vogue

Victorijina velika strast pa ostaja moda. V nekaj letih se je Posh znebila podaljškov v laseh, njena polt je postala bolj naravna, slog oblačenja pa veliko bolj sofisticiran. Z lepotnim posegom, ki ga je pred kratkim opravila v Los Angelesu, je svoje prsi zmanjšala na običajno žensko številko 34B in s tem zabrisala še zadnje sledi tipične žene nogometaša. K temu naj bi pripomoglo tudi dejstvo, da si je zelo želela pozirati za naslovnico ameriške izdaje revije Vogue. Urednica Anna Wintour ji je slikanje obljubila pod pogojem, da se znebi prevelikih prsi. Ali je bil to res glavni razlog, zakaj je Victoria odšla pod nož, pa ve le ona.

Victoria po operaciji okreva v Franciji, družbo pa ji delajo David in njeni trije sinovi.
Victoria po operaciji okreva v Franciji, družbo pa ji delajo David in njeni trije sinovi.FOTO:


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471