Zadovoljna.si
Victoria bo 11.septembra v New Yorku predstavila svojo novo kolekcijo.

Novice

Victoria spet vitka in brez grama maščobe

Z.K.
10. 08. 2011 14.03
32

Victoria Bechkam, ki je nedavno rodila hčerko Harper Seven, je naznanila datum, ko se bo prvič po proodu pokazala v javnosti spet v stari formi, brez odvečnih kilogramov, ki jih je prinesla nosečnost. V dveh mesecih naj bi namreč z odrekanjem in trdo vadbo z zvezdniško trenerko prišla nazaj v staro formo.

Harper Seven je Victoria rodila pred mesecem dni.
Harper Seven je Victoria rodila pred mesecem dni.FOTO:
Pokazala se bo na tednu mode

Nekdanja 'Spajsica' Victoria Bechkam bo 11.septembra na tednu mode v New Yorku pokazala svojo novo kolekcijo in se prvič pojavila v javnosti po porodu. Mnoge zanima, ali ji bo do takrat uspelo shujšati, saj je julija rodila hčerko, a slovi po svoji obsedenosti s popolnim telesom. Vsekakor pa se Victoria v New Yorku ne bo prikazala nepripravljena. Britanka, ki je po treh sinovih julija rodila š deklico, se je takoj po porodu posvetila vadbi ter najela kuharja, ki jo preskrbuje s strogo določeno hrano, ki ne vsebuje ogljikovih hidratov in sladkorja.

Victoria bo 11.septembra v New Yorku predstavila svojo novo kolekcijo.
Victoria bo 11.septembra v New Yorku predstavila svojo novo kolekcijo. FOTO:

Trenira jo Tracy Anderson

Najela je tudi slavno hollywoodsko osebno trenerko Tracy Anderson, ki je trenirala tako Madonno kot tudi Gwyneth Paltrow. Mama novorojene Harper Seven, kot je poimenovala svojo hčerko, naj bi vadila v prostoru ogretem na 27 stopinj Celzija ter na ta način hitreje porabila odvečne maščobe. Tracy pravi da se lahko ženske tako imenovanega 'baby špeha' znebijo že v 4 do 6 tednih. Vsekakor pa vadba s priznano trenereko ni poceni, saj bo Victoria za 10 ur vadbe porabila kar 2 tisoč funtov.

Minus 25 kg v 6 tednih

Andersonova pravi, da rada trenira z osebami, ki so vadbi predane in se ne bojijo trdega dela. Razkrila je svojo osebno izkušno, saj se je med nosečnostjo zredila za 25 kilogramov, s svojim programom vadbe pa se je vse odvečne teže znebila v samo šestih tednih. 41-letna osebna trenerka svojim petičnim strankam svetuje vsaj uro vadbe na dan, 6 dni na teden. Njena dieta vključuje obroke z visoko vsebnostjo proteinov, kot so denimo jajca ali piščanec. In Victoria je dobra učenka, saj ima jasen cilj: 11.septembra hoče biti v polni formi.

Visokim petam se ni odrekla niti v visoki nosečnosti.
Visokim petam se ni odrekla niti v visoki nosečnosti.FOTO: pacificcoastnews.com

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413