Zadovoljna.si
Duhovi

Novice

VIDEO: Družino so napadli duhovi in poškodovali njihovega psa

Z. T.
05. 04. 2011 15.21
9

Družina Lise Manning nima miru, saj so v njihovi družinski hiši duhovi. Vsaj tako trdijo. Britanka živi z dvema otroka in že dlje časa naj bi pri njih doma strašilo. Med drugim naj bi po prostorih leteli pepelniki, nekoč so ob prihodu domov na dnu stopnic našli hudo poškodovanega družinskega psa.

Mnogi se ob pripovedi Lise Manning, da v njenem domu strašijo duhovi, muzajo, a njen partner je s kamero ujel dogajanje, ki naj bi dokazovalo, da gospa govori resnico. Posnetek prikazuje omaro, ki se navidezno sama odpre, potem pa še premikajoči se stol. Potem ko je bil posnetek objavljen v medijih, je red karmeličanov začel družini iskati drugo prebivališče.

Nič več varen dom

Manningova je sicer na svoj dom povabila eksorcista. Lisa, njena 11-letna hči Ellie in šestletni sin Jaydon so namreč zelo prestrašeni, zaradi nenavadnih in grozljivih dogodkov na njihovem domu so že večkrat bežali. ''Dom naj bi bil varen prostor, naš pa ni. Svojo hči moram pospremiti, ko gre na stranišče, tudi v banjo si ne upa sama,“ pripoveduje zaskrbljena 34-letna Britanka.

Hiša grozot

Eden takih pripetljajev je bil, ko so ob prihodu domov na dnu stopnic našli hudo poškodovanega družinskega psa. Veterinar jim je dejal, da so poškodbe takšne, kot bi psa nekdo porinil po stopnicah. Psiček je zaradi poškodb poginil. ''Najhuje pri tem je, da ne moremo videti, kje ta 'duh' je in kaj bo naredil. Stvari so postale že tako hude, da moja otroka obiskujeta psihologa.“ Manningova je bila sama nekoč skeptična do nezemeljskih pojavov, a po vsem, kar je doživela, pravi, verjame že v marsikaj. Po hiši je namestila več križev, da bi odgnala zle duhove. ''Eksorcist mi je dejal, naj ne ostanem v tej hiši. Prepričan je, da je to resnično hiša grozot.“

Ali tudi vi vidite duhove? Preverite posnetek, ki po mnenju Manningove dokazuje, da v njeni hiši straši.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478