Zadovoljna.si
Venera Shop - erotika - 25

Novice

VIDEO: Razkrivamo vam pripomočke za strasten seks

M.V.
11. 10. 2012 10.52
6

Spolnost lahko prijetno popestri naše življenje, da nam v postelji ne postane dolgčas, pa lahko poskrbimo tudi z različnimi pripomočki. Pa poglejmo, kako odprti smo Slovenci, ko pride do razvajanja erotičnih brbončic!

Moški večinoma vedo, kaj iščejo.
Moški večinoma vedo, kaj iščejo.FOTO: Aljoša Kravanja
Nekako se nam je zdelo prav, da začnemo pri perilu. V eni od ljubljanskih erotičnih trgovin Venera Shop nas je sprejela Maja Jokovič in nam razložila, da so moški veliko bolj organizirani pri nakupu erotičnega perila. »V večini primerov že vedo, kaj iščejo. Dobro poznajo svojo drago in imajo v mislih določeno stvar, s katero jo bodo presenetili. Medtem pa si ženske stranke vzamejo precej več časa pri izbiri. Raziskujejo in se odločajo med različnimi modeli ter barvami. Vzamejo si malce več časa,« nam je povedala Maja.

Posebno erotično perilo za močnejše

Trendi erotičnega perila ostajajo približno enaki, vseeno pa se pozimi prodajajo drugačni kosi kot poleti. »Prodaja nogavic v poletnem času ni najboljša, zato pa zacveti v hladnejšem jesenskem času. Sicer pa se vse ostale oblekice in perilo prodajajo skozi vse leto, saj ga potrebujemo v vročih trenutkih,« je pomenljivo razložila Maja in dodala, da so pred kratkim ponudbo povečali še s pestro izbiro erotičnega perila za močnejše ženske. »Sčasoma se je pokazalo, da vse več ženskih strank sprašuje po tovrstnem perilu, zato smo se posvetili njihovim potrebam, saj verjamemo, da ne glede na postavo si vsaka ženska zasluži biti lepa,« pravi.

Slovenci si z vibratorjem radi popestrimo spolni odnos.
Slovenci si z vibratorjem radi popestrimo spolni odnos.FOTO: Aljoša Kravanja

Tudi moški lahko presenetijo

A ženske nismo edine, ki nosimo erotično perilo. »Zakaj bi le ženske presenečale svoje moške z izbranim perilom, če obstaja v naših trgovinah tudi obilica moških modelov, s katerimi lahko predstavniki močnejšega spola presenetijo svoje boljše polovice,« se je strinjala Jokovičeva in nam razkazala pestro ponudbo moškega perila, med katero lahko poleg rdečih tangic najdemo tudi različne boksarice v intenzivnih barvah, oprijete prozorne in mrežaste majice, ipd.

Čutna erotična masaža bo razvnela strasti

Ne glede na to, kako lepo je perilo, s katerim zapeljemo svojega partnerja, se vseh krpic navadno hitro znebimo, ko se to zgodi, pa se prava akcija šele začne. Naš predlog? Posezite po čutni erotični masaži. »Priporočamo masažno olje, saj slednje še dodatno razgreje strasti, ki jih je zanetilo spodnje perilo. Izbira olj je velika, zanimiva so predvsem tista, ki so užitna, saj tako ne le, da diši in vzburja, lahko se ga tudi poliže s partnerjevega telesa. Nekatera olja imajo celo grelne učinke, kar še dodatno razgreje in poživi duha,« nam je zaupala Jokovičeva in dodala še, da so masažna olja med Slovenci zelo priljubljena.

Erotične igračke za medsebojno draženje

Primerno razgreti in pomanjkljivo oblečeni smo navadno bolj pogumni, zato smo Majo prosili, da nam po perilu in masaži predstavi še nekaj najbolj aktualnih erotičnih igračk. »Erotično igro lahko začnemo z manjšimi in nadaljujemo z večjimi vibratorji. Pri tem seveda lahko izbiramo različne stopnje in načine vibriranja,« nam je razložila Maja in pred nas postavila erotične igračke različnih velikosti, funkcij, od najbolj enostavnih do prestižnih, ki so največkrat tudi vodoodporne. Slovenci po njih največkrat posegamo, da bi popestrili spolni akt z ljubljeno osebo.

Vse manj smo sramežljivi glede nakupovanja v erotičnih trgovinah.
Vse manj smo sramežljivi glede nakupovanja v erotičnih trgovinah.FOTO: Aljoša Kravanja

Končajte akt s sladkim okusom v ustih

Izbira erotičnih pripomočkov v Venera Shopu je res pestra in težko bi se odločili le za enega. A čas je bil, da naš recept za boljši seks pripeljemo do konca, ki je bil tokrat sladek. »Za vse tiste, ki so po seksu lačni in jim prija sladek okus, so kot nalašč erotični posladki. Na voljo so recimo likerji v obliki spermijev, različni bomboni v obliki moških in ženskih erogenih con, potem so tukaj še pisane lizike, ali morda za tiste, ki niso tako sladkosnedni, bomboni z okusom peperminta, da se strasti malo ohladijo,« je povedala Maja in nas opozorila še na erotično obarvana darila, ki lahko spolni akt začinijo še s smehom.

Dajte si duška

Slovenci smo očitno vedno manj sramežljivi, kar se tiče nakupovanja v erotičnih trgovinah, še vedno pa v tovrstne trgovine največkrat zaidemo, da bi popestrili svoj intimni odnos z ljubljeno osebo. Ne oklevajte, pustite domišljiji prosto pot in se prepustite erotičnim poslasticam, ki bodo nedvomno dodale še piko na i vašemu spolnemu življenju.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478