Zadovoljna.si
Spodnje perilo naj bo primerne velikosti.

Novice

Vitke brez telovadbe in diet

K.B.
01. 11. 2009 18.45
2

Vse bi bile rade videti vitke, lepe in brezhibne. A kaj, ko lepa postava pogosto zahteva odrekanje in potenje v telovadnici. Potolažimo vas, da to vselej ne drži.

Spodnje perilo naj bo primerne velikosti.
Spodnje perilo naj bo primerne velikosti.FOTO: iStockphoto
Izberite pravo perilo!
Strokovnjaki trdijo, da se je mogoče s pomočjo ustreznega perila "znebiti" maščobe na trebuhu. Poleg tega lahko s primernim perilom bolj definirate pas in poudarite boke. Tako namesto da denar porabljate na dragih telovadnih napravah, si naredite uslugo in se podajte po nakupih perila! Ne pozabite na nedrček, ki vam nikakor ne sme biti premajhen. Prsi naj bodo dobro podprte. Zagotovo v tem uživate, ne pozabite pa tudi na vašo boljšo polovico in poskrbite, da boste ugajali tudi njemu. Zabava v spalnici je zagotovoljena in dokazano je, da je seks odličen pri odpravljanju odvečnih kilogramov.

Izberite primeren kroj, velikost in barvo oblačila.
Izberite primeren kroj, velikost in barvo oblačila. FOTO:

Preusmerite pozornost za dolge in lepe lase!
Poskusite z lasmi poudariti vaše boljše lastnosti na obrazu. Za bolj vitek izgled so najboljši dolgi in resasto oblikovani lasje. Za bolj vitek obraz je dobro, da izberete svetlejše odtenke, recimo blond v kombinaciji z rjavo, vsekakor pa se izogibajte presvetlim odtenkom.

Oblecite se pravilno!
Za vitkejši videz nosite oblačila, ki so vam prav. Mnoge zmotno mislijo, da bodo s prevelikimi oblačili skrile nepravilnosti, vendar pa ustvarijo popolnoma nasproten učinek. Izogibajte se horizontalnih linij na vaših oblačilih in izberite raje vertikalne. Oblačila naj bodo v temnejši barvi, lahko tudi v različnih odtenkih temnejših barv. Poskusite obleči temno majico, ki je spredaj potiskana z dvema debelima črtama, ki potekata vertikalno. Na ta način boste ustvarile optično iluzijo in izgledale za nekaj velikosti bolj vitke. Tiste, ki imate spodnji tel telesa močnejši, zgornjega poudarite s svetlimi oblačili in tako pozornost preusmerite nanj. Prav tako ne pozabite nadeti petk, ki vas naredijo višje in vitkejše.

Preusmerite pozornost na modne dodatke!
Izogibajte se majhnih torbic, ki prav nič ne pripomorejo k vitkemu izgledu. Raje izberite ogromne torbe, ki vam tako ali drugače veliko bolje služijo. Okoli vratu si nadenite dolge verižice, ki podaljšajo vrat, še posebno v kombinaciji z majicami na "V" izrez. Pri izibiri pasov bodite previdne in se izogibajte tistih z majhnimi zaponkami. Raje izberite temne in široke pasove z velikimi zaponkami, ki vam bodo odlično definirali pas.

Drža je pomembna, zgledujte se po zvezdnicah.
Drža je pomembna, zgledujte se po zvezdnicah.FOTO:

Držite se vzravnano!
Morda je to slišati povsem logično, vendar mnoge pogosto pozabljajo na lepo držo. Nikakor nočete izgledati kot zgrbančena vreča krompirja. Zato se držite pokonci in verjemite, da bo videti, kot da imate kakšen kilogramček manj.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493