Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ruska lepotica, ki je omrežila portugalskega žrebca

Z.S.
11. 07. 2010 18.50
1

Rusinja s popolnim telesom in zelenimi očmi se lahko pohvali z uspešno manekensko kariero, slavo in znano ljubezensko zvezo. Irina Shayk namreč greje posteljo portugalskemu nogometnemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, bi rekli zlobneži. Morda pa bo v njegovem življenju dobila tudi pomembnejše mesto.

Uspešna lepotica

Irina Shayk, ki se je rodila 6. januarja 1986 v Rusiji, se kljub svoji mladosti lahko pohvali z uspešno kariero, saz je postala zaščitni obraz ali telo priljubljene znamke spodnjega perila in se pojavila v priznani reviji Sports Illustrated Swimsuit Issue. Po osvojitvi enega izmed lepotnih nazivov se je leta 2005 preselila v Pariz in zavladala na modnih stezah. Svoje telo je pokazala tudi v spodnjem perilu Victorie Secret, med njenimi uspehi pa lahko najdemo tudi sodelovanje z Armanijem in blagovno znamko Guess.
'Ne hiti preveč!'

Ljubezenska zgodba med lepo manekenko in uspešnim nogometašem Cristianom Ronaldom se je začela ob koncu nogometne sezone, ko so paparaci zaljubljenca opazili na Korziki. Par se je prvič srečal na delu, saj sta se oba istočasno slikala za Armanijevo kampanijo. Irinina starejša sestra je povedala: "Z mamo sva bili zelo veseli, ko sva zvedeli za njuno romanco, vendar sva jo prosili, naj ne hiti preveč. Cristiano je dober fant, talentiran nogometaš z vojsko oboževalk. Vendar živi na različnih koncih sveta in njuna ljubezen bo večkrat na preizkušnji." Tudi njena prijateljica je bila nad njuno vezo navdušena in je prepričana, da se bosta Cristiano in Irina tudi poročila. "Namigovanja, da ga izkorišča le zaradi popolnega telesa in slave, so neresnična!"
Se bo naveličala njegovega gledanja v ogledalo?

Par se je zabaval tudi v Italiji, kamor sta odplula z Ronaldovo jahto. Fotografije, kjer se škropita z vodo in nežno poljubljata, so hitro obkrožile svet. Ker pa je lepa Rusinja pred Cristianom hodila z bobnarjem skupine Linkin Park, ji mnogi očitajo, da se bo Cristianove popolnosti in pretirane skrbi za lepoto tudi hitro naveličala.

Bo Irina postala mama?

Vendar ima lepotica te dni več dela z novico, da je njen fant postal oče skrivnostnemu dečku, ki ga je poimenoval s svojim imenom. Novico o naraščaju je razglasil kar na Twitterju: "Z velikim veseljem in poln čustev oznanjam, da sem pred nekaj trenutki postal oče fantku. Z mamo, ki ne želi razkriti svoje identitete, sva se dogovorila, da bom prevzel celotno skrbništvo. Nadaljnjih informacij na to vprašanje ne bom podajal, vse pa naprošam, da spoštujejo mojo in otrokovo zasebnost." Irino je novica zelo potrla in priznala je, da o tem ni vedela nič. Čeprav njen predstavnik za stike z javnostjo vztraja, da je njuna zveza še močnejša in da naj bi se kmalu poročila, Irina tega ne komentira.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478