Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Vsak dan nov obraz

Z.K.
19. 01. 2012 16.45
0

Umetnica ličenja Annamarie Tendler predstavnice nežnejšega spola širom po svetu vsak dan navdušuje s fotografijami, ki jih dosledno objavlja na spletu na svojem blogu. S svojimi spretnimi rokami svoj obraz spreminja v umetniško platno in prikazuje različne podobe: vse od pop arta do črnega laboda, Kleopatre in še marsikaj drugega.

Navdušuje jo marsikaj

Annamarie Tendler je 26-letna umetnica ličenja, ki z ličili ustvarja na svojem obrazu. Zadala si je nalogo, da na svojem Tumblerju, to je stran, kjer mnogi objavljajo fotografije in pišejo bloge, vsak dan objavi drugo podobo, ki jo je z malo domišljije ustvarila na svojem obrazu. Navdih črpa povsod, iz različnih filmov, kjer upodablja priljubljene like, inspirirajo jo določeni dogodki, kot je denimo legalizacija istospolnih porok, kar je prikazala z mavrično pobarvanimi vekami.

Enostavno in učinkovito

Sposobna Američanka prikazuje, kaj vse se da storiti z le malo domišljije. Mnogi videzi, od strašljivih do takšnih, ki so primerni za vsakdan, so enostavni za posnemanje. "Želela sem prikazati nekaj, kar gledalca ne zasuje z velikim številom informacij, temveč prikazuje končen rezultat, potrebne izdelke in enostavne smernice,“ pove Annamarie. Nasveti so različni, od takšnih, kako privihati trepalnice, do malce bolj ustvarjalnih kot denimo lik iz stripa priljubljenega pop art umetnika Roya Lichensteina.

Najraje ima naraven videz

Presenetljivo je dejstvo, da Tendlerjeva ni obsedena z ličenjem kot nekatere pripadnice nežnejšega spola. Namesto da bi na obraz nanesla mnogo plasti različnih pudrov in tako ustvarila brezhibno podlago, raje uporabi le korektor in šminko. Njen dnevni režim ličenja je zelo enostaven, saj ima najraje naraven videz. Vseeno pa vsem ženskam vedno da nasvet, naj ne pozabijo uporabljati maskare.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368