Zadovoljna.si
Poletje se bliža in z našo pomočjo lahko vanj vstopite brez celulita!

Novice

Z našo pomočjo vstopite v poletje brez celulita!

Z.M.
06. 02. 2012 12.13
11

Kljub mrazu, ki je trenutno objel naše kraje, se poletje približuje hitreje, kot se nam zdi in preden se bomo zavedli, bo zopet čas za kratke rokave, tanke oblekice in kopalke! Da boste letos lažje in bolj samozavestno vstopile v toplejše mesece, smo za vas v sodelovanju s centrom za lepoto telesa AlfaEstetica pripravili akcijo 'Prebudi lepoto v sebi'. V okviru slednje bomo izbrali eno srečno nagrajenko, ki bo prejela različne tretmaje, s pomočjo katerih se bo znebila celulita in maščobnih celic, s posebno revolucionarno metodo pa jo bodo strokovnjaki tudi pomladili. Zveni prelepo, da bi bilo res? Pa ni! Ne odlašajte in se prijavite tudi vi!

Poletje se bliža in z našo pomočjo lahko vanj vstopite brez celulita!
Poletje se bliža in z našo pomočjo lahko vanj vstopite brez celulita!FOTO: iStockphoto
Ena srečnica bo deležna tretmajev centra za lepoto AlfaEstetica, s pomočjo katerih bo v poletje stopila lepša in bolj samozavestna.
Ena srečnica bo deležna tretmajev centra za lepoto AlfaEstetica, s pomočjo katerih bo v poletje stopila lepša in bolj samozavestna. FOTO: iStockphoto

Klikni tukaj in oddaj prijavo za sodelovanje v nagradni igri »Prebudite lepoto v sebi«! Prijave sprejemamo do 20.02.!

 Pravijo, da se prava lepota skriva v nas samih, a k temu moramo pripomniti, da z urejenostjo in skrbjo zase notranji lepoti omogočimo, da zažari tudi navzven. Zdrava, zadovoljna in lepa ženska je tista, ki živi skladno z naravo in sama s sabo, saj s tem doseže notranjo harmonijo. Tako pravijo tudi strokovnjaki v centru za lepoto AlfaEstetica, ki so skupaj z našim uredništvom za vas pripravili akcijo 'Prebudi lepoto v sebi'. Med vsemi, ki boste od 6. - 20. februarja poslale prijavo, bomo izbrali eno srečno nagrajenko, ki bo svoje telo za naslednja dva meseca prepustila strokovnjakom. Slednji bodo na njej izvedli serijo neivazivnih posegov (Ultrashape, Velashape II, My Cells, Pristine Diamantni piling), s pomočjo katerih bo lepša, bolj samozavestna in zadovoljna vstopila v pomlad in poletje. Na AlfaEstetici pa so se odločili, da med tiste, ki ne bodo izbrane, razdelijo tudi 20 masaž in darilne pakete polne presenečenj!

Kolikokrat, kako in s čim do lepšega telesa?

Ultrashape (ali lipo brez sukcije)
UltraShape je revolucionarna neinvazivna metoda za oblikovanje telesa in trajno odstranjevanje maščobnih oblog. Storitev je namenjena moškim in ženskam z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu,zunajni in notrajni strani stegen,moške prsi-ginekomastija in pasu. Postopek se izvaja pri strokovno usposobljenem medicinskem kadru in traja približno eno uro, klinični preizkusi pa dokazujejo, da trije tretmaji zmanjšajo obseg telesa za 4 do 10 cm.

Velashape II
Velashape II je prva naprava s klinično dokazanimi in zdravniško potrjenimi rezultati pri zmanjševanju celulita in obsega vašega telesa, od vas pa ne zahteva nikakršne spremembe ustaljenih življenjskih navad. Potrebnih je 4-5 tretmajev in seveda vzdrževalni tretma na 2 do 3 mesece. Velashape II. aktivira cirkulacijo krvi v koži in podkožju- izboljša prekrvavitev, spodbudi resorbcijo medcelične tekočne, razstrupljanje tkiva in lokalni metabolizem. Spodbudi tudi tvorbo fibroblastov, s čimer se poveča tvorba kolagena. Tretmaji so neivazivni in ne posegajo v telo, kot nekateri anticelulitni postopki (lipoliza, liposukcija).

Z neivazivnimi posegi s sistemoma Ultrashape in Velashape se lahko znebite tako celulita kot tudi maščobnih celic.
Z neivazivnimi posegi s sistemoma Ultrashape in Velashape se lahko znebite tako celulita kot tudi maščobnih celic.FOTO: iStockphoto

MyCells
Celična terapija MyCells je najnovejši postopek pomlajevanja, pri katerem zdravnik uporabi majhno količino vaše lastne krvi za pomlajevanje kože na obrazu. Vzame vam ključne celice in proteine, ki se nahajajo v krvi, in s ponovnim vbrizganjem v vašo kožo pospeši obnovo kože ter podkožnega tkiva. Del krvi, po kateri je metoda poimenovana, se imenuje PRP (Platelet Rich Plasma) ali plazma bogata s trombociti. S postopkom MyCells na naraven način pospešimo normalne procese zdravljenja. Spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva in s tem zmanjšamo gube ter izboljšamo tonus kože.

S tretmajem My Cells in Pristine dimantnim pilingom, do bolj gladke kože, brez gubic.
S tretmajem My Cells in Pristine dimantnim pilingom, do bolj gladke kože, brez gubic. FOTO: iStockphoto

V PRP niso samo trombociti, ampak tudi pomembni rastni faktorji in vaše lastne matične celice, ki v nadaljevanju stimulirajo obnovitvene procese. Prvi rezultati so vidni že po prvem tretmaju, vendar na podlagi večletnih izkušenj in več tisoč uspešnih tretmajev strokovnjaki priporočajo 3 postopke v razmaku 6 tednov.
Pristine diamantni piling
Medtem ko so prvi sistemi pilinga temeljili na uporabi različnih kristalov, danes namesto teh uporabljajo diamantne konice. DIAMANTNI PILING s sistemom PRISTINE zmanjša gubice, pore, madeže, akne, celulit in strije. Tretma navadno traja od 30 do 60 minut, po tretmaju pa se lahko pojavi rahla rdečica, ki praviloma izgine v 24 urah. Izvaja se lahko na vseh delih telesa, za maksimalno opazen učinek pa je potrebnih je 6-12 tretmajev.

In kako se lahko prijavite?

Vse, ki bi želele sodelovati, lahko od 6. 2. 2012 do 20. 2. 2012 na našem portalu Zadovoljna.si izpolnite prijavnico in jo pošljete skupaj s pripetimi tremi fotografijami. Ena srečnica bo v pomlad vstopila pomlajšana in samozavestnejša, 20 pa se vas bo razvajalo na masaži! Prijavi se TUKAJ!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368