Zadovoljna.si
Mlade prostovoljke izžarevajo energijo!

Novice

Zadovoljna, ker sem prostovoljka!

T.K.
31. 08. 2011 12.00
0

Vse vemo, da zadovoljstvo s samim seboj izvira tudi iz zadovoljstva drugih z nami. Zato nenehno stremimo k prijateljskim vezem, k pogostejšim stikom s svojimi najdražjimi ter poskušamo izžarevati pozitivno energijo ter ljubezen.

Mlade prostovoljke izžarevajo energijo!
Mlade prostovoljke izžarevajo energijo!FOTO:

Vse vemo, da zadovoljstvo s samim seboj izvira tudi iz zadovoljstva drugih z nami. Zato nenehno stremimo k prijateljskim vezem, k pogostejšim stikom s svojimi najdražjimi ter poskušamo izžarevati pozitivno energijo ter ljubezen. Nedvomno smo ženske tiste, ki smo poznane po sočutju, dobrosrčnosti in visoki empatiji. Vse to pa so vrline, ki izžarevajo tudi skozi delo prostovoljke. Prostovoljno delo namreč postaja vse bolj cenjeno in spoštovano, zato ti ekipa Simbioze ponuja izjemno priložnost! Sodeluj pri največjem prostovoljskem projektu te jeseni – kot mlada prostovoljka pomagaj starejšim pregnati strah pred računalnikom in jim dokaži, da je uporaba svetovnega spleta še kako zanimiva ter uporabna! Tako lahko tudi ti prispevaš k višji kakovosti življenja starejših in pridobiš nenadomestljivo praktično izkušnjo, ki te bo izpopolnila.

Na spletni strani www.simbioza.eu lahko najdeš podatke o lokacijah izobraževanj v tvojem kraju ter vse dodatne informacije.

Projekt Simbioz@ ima podporo številnih uspešnih žensk, med njimi znane slovenske igralke Ive Kranjc, ki pravi, da projekt Simbioz@ podpira ''predvsem zaradi povezovanja ljudi, zaradi medgeneracijskih razlik, ki bogatijo naš družbeni vsakdan.''

Kot prostovoljka se lahko prijaviš na www.simbioza.eu, prav tako na tem spletnem mestu najdeš prijavo za babico in dedka!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413