Zadovoljna.si
Si želiš tudi ti krasiti našo naslovnico? Ne odlašaj, prijavi se!

Novice

Bi krasile našo naslovnico? Prijavite se ...

Z.L.
08. 05. 2012 14.15
1

Zadovoljna.si je portal za ženske in vse tiste, ki imajo ženske radi. Zato smo se v uredništvu odločili, da vsak mesec eni od bralk ponudimo priložnost, da postane gostiteljica velike druščine, ki vsak dan pride v goste na naš portal. Vsako dekle, ki se bo prijavilo, bomo na kratko predstavili, zmagovalko, o kateri bodo odločili bralke in bralci, pa čaka nagrada in čudovito doživetje.

Zadovoljna meseca junija je postala simpatična Mateja Lukan, ki je na fotografiranju za naslovnico neizmerno uživala.
Zadovoljna meseca junija je postala simpatična Mateja Lukan, ki je na fotografiranju za naslovnico neizmerno uživala.FOTO: Damjan Žibert
Rezultat snemalnega dne je več kot odličen.
Rezultat snemalnega dne je več kot odličen. FOTO: Damjan Žibert
Lepota je dovršena celota posameznika, ki je sestavljena iz dveh segmentov: zunanje in notranje lepote. Notranja temelji na čustvih, iskrenosti, pravičnosti in ljubezni in jo lahko pri osebah zgolj čutimo. Zunanjo lepoto pa definira predvsem zunanja privlačnost ter urejenost posameznika. Notranjo lahko s pravo vzgojo in lastnim izoblikovanjem osebnosti dosežemo prav vsi, zunanja je odvisna od okusa in preferenc posameznika. Lepota kot celota je odsev naše karizme in samozavesti, ki nas dela srečne in nas napolnjuje s pozitivizmom. Pomembno pa je, da same sebe vidimo kot lepe in zaželene, pozabiti pa ne smemo niti na nasmeh, ki naj bi bil po mnenju mnogih najlepši modni dodatek in nas prav zato mora spremljati na vsakem koraku. Od vsega tega je odvisna naša samopodoba, zadovoljstvo in dejanska lepota, ki jo izžarevamo.

Junijsko naslovnico krasi Mateja Lukan

Zadovoljna meseca junija je postala simpatična Mateja Lukan, ki se je na natečaj prijavila, ker ima rada izzive in se je želela preizkusiti v vlogi fotomodela. Nad zmago je bila izredno navdušena, saj ste ji bralke in bralci naše spletne strani omogočili nepozabno izkušnjo s profesionalno snemalno in fotografsko ekipo. Mateja se je najprej podala v veleblagovnico Nama, kjer ji je stilistka Tanja Fischer pomagala izbrati prava oblačila za fotografiranje. Za popolno naličen obraz in za frizuro je poskrbel masker Matjaž Rogale in že je bila simpatična Dragomeljčanka pripravljena za fotografsko ekstazo. Spretno je pozirala pred objektivom profesionalnega fotografa Damjana Žiberta in pridno poslušala vse njegove nasvete in napotke. Rezultat so prečudovite profesionalne fotografije, nad katerimi je bila Mateja več kot navdušena. Ob koncu dneva je bila sicer utrujena, a izredno zadovoljna, saj je bogatejša za novo izkušnjo, pohvali pa se lahko tudi s fotografijo na naslovnici. In če je bila zadovoljna ona, smo zadovoljni tudi mi.

Mateja je bila ob koncu dneva utrujena, a zadovoljna.
Mateja je bila ob koncu dneva utrujena, a zadovoljna.FOTO: Damjan Žibert
Potegujte se za naziv in polepšajte našo naslovnico

Zadovoljstvo je pozitivni občutek, ki je povezan tako s fizičnim, kot tudi z duševnim počutjem. Gre za subjektivno čustvo, ki je močno povezano s čustvom želje. Kolikor intenzivnejša je želja, toliko večje je zadovoljstvo, ko se izpolni. Tega se dobro zavedajo tudi vse srečnice, ki so se do sedaj okitile z laskavim nazivom „Zadovoljna meseca“ in en mesec krasile naslovnico naše spletne strani. Nekaterim je bila izkušnja izredno všeč in so dobile še dodaten zagon za nadaljnja prizadevanja v manekenskem poklicu, spet druge so bile hvaležne, da so spoznale, da biti fotomodel še zdaleč ni tako enostavno, kot morda zgleda na prvi pogled. A najpomembneje je, da smo vsaj malo pripomogli k njihovemu življenjskemu zadovoljstvo, ki ga moramo prav vsi ohraniti tudi v težkih časih, v katerih smo se znašli.

Si želiš tudi ti krasiti našo naslovnico? Ne odlašaj, prijavi se!
Si želiš tudi ti krasiti našo naslovnico? Ne odlašaj, prijavi se!FOTO: Damjan Žibert

Če si tudi ve želite pridobiti novo izkušnjo in se preizkusiti v vlogi fotomodela ter se prepustiti rokam profesionalnega stilista, maskerja in fotografa, ne oklevajte. Prijavite se na naši spletni strani in (p)ostanite zadovoljne na vsakem koraku.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368