Zadovoljna.si
Irinina zadnjica

Novice

Zakaj moški zavidajo Cristianu Ronaldu?

Z.S.
23. 10. 2010 20.47
7

Ruska manekenka, ki s svojo eksotično lepoto očara, kjer koli se pojavi, je preprosto dekle. Čeprav se je lepotica med drugim pojavila tudi v priznani reviji Sports Illustrated, kjer so njeno telo zakrivale le minimalistične kopalke, jo svetovna javnost pozna predvsem po ljubezenskem razmerju z enim izmed najboljših nogometašev na svetu.

Irinina zadnjica
Irinina zadnjica FOTO:
Seksi Rusinja, ki ne mara nogometa

Irina Shayk, 24-letna lepotica, je še en razlog več, zakaj marsikateri moški zavida Cristianu Ronaldu. Par, ki o svojem razmerju pametno molči, se je prvič srečal na delovnem mestu, kjer sta se spoznala kot modela za Armanijevo kampanjo. Njuno spogledovanje se je že v nekaj dneh pretvorilo v zabavno druženje, kjer se je rodila tudi ljubezen. Zaljubljenca so fotografi prvič opazili na Korziki, kjer sta si privoščila krajše počitnice na razkošni jahti. Čeprav sta oba veliko zdoma, ju razdalja ne omejuje. Kadar koli je mogoče Irina obišče Cristiana, čeprav priznava, da nad nogometom ni navdušena.

Čista desetka

Čeprav sta se mama in sestra bali za Irinino prihodnost z nogometašem, jo danes pri razmerju podpirata. Družina poudarja, da je lepotica sila preprosto dekle in zavrača namigovanja, da naj bi Irina Cristiana izkoriščala zgolj zaradi slave in lepote. »Irina je razlog, zakaj vsi moški sovražijo Cristiana. Je lepa, mlada in neverjetno seksi. Čista desetka,« je zaupal eden izmed prijateljev Irinine družine v nekem intervjuju.

Najlepši par

V začetku julija je nogometaš presenetil z novico, da je postal očka. Deček, ki je bil spočet med enodnevno avanturo z javnosti neznano žensko, je danes v varnem zavetju Ronaldove družine, kjer zanj skrbijo njegova mama in sestri. Irina je bila nad novico ogorčena, vendar jo je sprejela. Na vprašanja javnosti o tem, ali bo postala nadomestna mama, nikoli ni odgovorila. Kljub temu da so mediji Cristianu pripisovali tudi avanturo z manekenko Rhiano Sugden, je Irina novice o njunem domnevnem koncu razmerja odločno zanikala in jih utišala s popolno podobo enega izmed najlepših manekensko-nogometnih parov.


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471