Zadovoljna.si
Iris ne razume, zakaj ljudje menijo, da je starleta.

Novice

Zakaj so slovenske starlete ogorčene in jezne?

Z.M.
06. 08. 2012 12.39
34

Hrvaški mediji so pod drobnogled vzeli štiri slovenske starlete, pri katerih niso varčevali s kritikami. Za nekatere so celo namignili, da so elitne spremljevalke. Vas zanima, kaj so povedali o Iris, Doroteji, Luciji in Danici?

Iris ne razume, zakaj ljudje menijo, da je starleta.
Iris ne razume, zakaj ljudje menijo, da je starleta.FOTO: Marci Marcone/Facebook

Beseda starleta se zadnje čase pogosto uporablja za opisovanje mladih, ambicioznih deklet, ki v življenju večino stvari stavijo na svoj videz. Medtem ko je bil nekoč ta izraz rezerviran predvsem za mlade igralke, ki so sanjale o uspešni filmski karieri, danes s starleto označujemo vse podjetne mlade dame, ki ne zamudijo nobenega družabnega dogodka, imajo bogate ljubimce, globoke dekolteje, zbirko svojih golih fotografij in so vedno polne neoprijemljivih podjetnih načrtov za prihodnost. Starlete iz različnih držav se med sabo ne razlikujejo bistveno, kot je ugotovila tudi novinarka hrvaške televizije Nova TV, ki je za oddajo Red Carpet pripravila prispevek, v katerem je izpostavila štiri slovenske starlete. Pa poglejmo.

S čim se dejansko preživlja Lucija?
S čim se dejansko preživlja Lucija?FOTO: Miro Majcen

 Izborila si je svoj položaj

"Slovenske starlete se bistveno ne razlikujejo od srbskih, morda se le malce bolje oblačijo, njihov inteligenčni kvocient pa je podoben,“ je predrzno izjavila novinarka Hana, ki se je v Ljubljani srečala z Iris Mulej, Dorotejo Premužič, Lucijo Gubenšek ter Danico Lovenjak. Slovenske estradnice, ki so vse po vrsti svetlolase, so na to, da jih ljudje dojemajo kot starlete, reagirale različno. "Če mi nekdo reče starleta, me zanima, zakaj tako meni,“ je povedala novinarki in dodala, da je že deset let manekenka, ki od tega živi, kar je v Sloveniji redko. “V tem času sem si nekako izborila svoj položaj in ustvarila neki svoj 'image',“ je še dodala. Avtorica prispevka se je dotaknila tudi podatka, da se Iris, v nasprotju s stereotipom starlete, lahko pohvali z izjemno visokim IQ-jem. "Na ta račun sem dala veliko intervjujev, svetovni mediji so želeli vedeti, kdo sem in trdili, da vodim na lestvici najbolj pametnih misic na svetu,“ je nadaljevala Iris, novinarka pa je za komentar prosila Bojana Požarja, novinarja brez dlake na jeziku, ki je hitro priznal, da se mu Mulejeva med gostovanjem v njegovi oddaji ni zdela 'najbolj brihtna'.

Lovenjakova ne mara, da jo ljudje kličejo starleta.
Lovenjakova ne mara, da jo ljudje kličejo starleta.FOTO: osebni arhiv

Nikoli ne bi spala z nekom za denar

Dorotejo Premužič so Slovenci spoznali kot dekle raperja Trkaja in kot eno tistih lepotic, ki so se slekle za moško revijo. To je bila njena odskočna deska, sama pa kot svoj največji dosežek še vedno šteje to, da je ustanovila lastno podjetje Diamantke. Slednje sicer ni čisto res, saj je lastnica podjetja njena prijateljica Katarina Benček. Že od nastanka skupine krožijo namigovanja, da premožni slovenski tajkuni najemajo Diamantke in jih kot elitne spremljevalke vodijo s seboj na prestižna potovanja, zato je novinarko zanimalo, ali bi Doroteja spala z nekom za denar. Premužičeva je to ostro zanikala in dodala: “Ni tega denarja.“ Priznala pa je, da z dekleti včasih dobivajo umazane ponudbe.

Najbolj vroča slovenska starleta

Lucijo Gubenšek so Hrvati označili za najbolj vročo slovensko starleto. "Prepoznana sem postala, ko sem delala za eno od velikih modnih slovenskih znamk,“ je razložila Lucija, slovenska komentatorja pa sta priznala, da v Sloveniji nihče natanko ne ve, kaj Lucija sploh počne. Nedvomno nekaj, kar ji prinaša veliko denarja, saj je vedno oblečena v vrhunske blagovne znamke. Nekateri pravijo, da dolgonoga blondinka dela kot escort v Beogradu in v Ameriki, a za to ni dokazov. Znano pa je, da ima Lucija že šest let zalezovalca, ki ji pošilja kilometrska telefonska sporočila, o čemer je Gubenškova v medijih že večkrat govorila.

Dolgočasna?

Naziv najbolj dolgočasne slovenske starlete je v prispevku hrvaške novinarke pripadel Danici Lovenjak. "Naziv starlete razumem kot negativni predznak,“ je odgovorila nekdanja voditeljica vremena. Zase pravi, da je uspešna televizijska voditeljica, čeprav je že dve leti ni videti na televizijskih ekranih. Obišče vsak dogodek, povsod jo vsi poznajo, vedno je brezhibno urejena in odeta v oblačila, ki niso poceni. Prava, a po mnenju novinarke, najbolj dolgočasna slovenska starleta. Zanimiv je bil tudi zaključek prispevka, in sicer:  "Včasih si želim, da bi imela 20 g možganov svetlolase starlete, saj bi se tako precej manj obremenjeno soočala s težavami in problemi, kaj šele z recesijo! "

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375