Zadovoljna.si
Spanx

Novice

Zvezdniški trik za brezhibno postavo

Z.K.
21. 03. 2012 10.30
1

Pozabite na vsa velika imena v svetu mode, kot so Galliano, McQueen in Lagerfeld. Za brezhiben videz zvezdnic, ki so v prestižnih oblekah videti čudovito, je zaslužna Sara Blakely. Izumila je namreč 'must-have' kos, ki ga nosijo tudi najbolj znane ženske na svetu.

Spanx
Spanx FOTO:

Po hitri poti minus 2 konfekcijski številki

Zvezdnice veliko vložijo v različne lepotne tretmaje in oblikovanje svojega telesa, pogosto pa se poslužujejo tudi fenomenalnega izuma, za katerim stoji 41-letna Sarah Blakely. Gre za spodnje perilo Spanx, ki oblikuje postavo, prekrije vsakršen gram maščobe in celo celulit. V njem ste lahko videti celo za 2 konfekcijski številki vitkejše. Sarah se je zamisel porodila, ko je nekega dne iskala primerno perilo za oblikovanje telesa, čez katero bi oblekla bele oprijete hlače. S končnim videzom ni bila zadovoljna, zato je hlačnim nogavicam odrezala stopala, vendar so se te ves večer vihale navzgor po nogi. "Moja zadnjica je sicer bila videti čudovito, vendar sem si rekla, da si moram zamisliti nekaj boljšega,“ je pojasnila Sarah.

Oglaševanja ni potrebovala

Svojo zamisel je uresničila brez večjih finančnih sredstev. Iz zelo tankega in elastičnega materiala je uspela izdelati nekaj kosov revolucionarnega perila za oblikovanje telesa s pomočjo naprave, ki omogoča šivanje brez vidnih šivov. Kmalu po tem, ko je nekaj žensk preizkusilo njen izum, je perilo postalo zelo zaželeno in lastniki različnih prodajaln so jih pospešeno začeli naročati. Veliko zaslugo za uspeh lahko pripiše Oprah Winfrey, ki je v svojem pogovornem šovu med občinstvo pogosto delila prav perilo Spanx in ga tudi uvrstila med svoje najljubše stvari. Sarah tako v promocijo svojega izdelka ni bilo potrebno vložiti veliko.

Danes je milijonarka

Zvezdnice Spanx največkrat oblečejo na rdeči preprogi, med njimi so tudi Jessica Biel, Kristen Stewart, Beyonce in Kelly Rowland. Sarah je dosegla to, da zvezdnice odkrito govorijo o nošenju tovrstnega perila in tega ne jemljejo kot tabu. Prav tako je perilo izdelano na način, da ženskam ni nerodno, v primeru, da je perilo vidno, saj je videti seksi in zapeljivo. Preteklih 12 let so ženske tako videti vitkejše in bolj čvrste, zahvaljujoč edinstvenemu perilu.

Tudi Oprah je uporabnica Spanx perila.
Tudi Oprah je uporabnica Spanx perila. FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368