Zadovoljna.si
Dekleta so pozorno spremljala nastajanje fotografij.

Novice

Seksi soproge med tanki in orožjem

Z. T.
2010-04-23 12:00
2

Njihovi najdražji daleč od doma, v Afganistanu in Iraku, tvegajo svoja življenja. Dekleta in žene britanskih vojakov so jim želela biti blizu, jim na nek načim pomagati. Domislile so se zelo seksapilne dobrodelnosti.

Skupina soprog in deklet britanskih vojakov je pokazala, da premore veliko poguma, ko so gole stopile pred fotografski objektiv. Tako imenovane SWAG (Service Wives and Girlfriends) oziroma Žene in dekleta vojakov so gole pozirale z orožjem, ob letalih in tankih za koledar, s katerim nameravajo zbrati sredstva v dobrodelne namene. V akciji je sodelovalo več kot 50 prostovoljk, ki so pozirale v vojaški bazi v Hampshiru.

Pomoč za ranjene

V kratkem času so nabrale več kot 26 tisoč funtov, denar pa bo šel za vojake, ranjene v Afganistanu in Iraku. Triinštiridesetletna Lisa Fellows Patel, ki jo je mogoče najti v aprilu, je ponosna, da je podprla britanske vojake. ''Mojega nekdanjega sošolca so poslali v Afganistan. Mislim, da je to edini način, da mu pomagam.“

Prikupna dekleta pravijo, da so bila dan pred fotografiranjem zelo živčna, a so se zavedala, da bodo s svojim dejanjem pomagala pogumnim fantom, ki tvegajo svoja življenja daleč od doma. ''Mislila sem si, da moram zbrati pogum in se sleči.“ Dvajsetletna Kelly Monk, ki je idejni vodja akcije, je pozirala skupaj s sestro svojega fanta Andrewa. ''Nič ni ljubosumen, saj ve, da gre za dober namen.“

Navdušen je bil tudi fotograf Roy Gooding, saj je bil presenečen nad predanostjo deklet. ''Vložile so veliko energije, da je koledar sploh nastal, za eno od fotografij smo jih celo pretihotapili v vojaško bazo,“ se spominja Roy.

Kako se je začelo

Kelly je razmišljala, kako bi podprla svojega 21-letnega fanta. Ugotovila je, da se veliko deklet in žena zanima za to, da bi svojim najdražjim nudile oporo. Kelly je stopila v stik s fotografom Royjem Goodingom, ki je bil takoj za. Odšla sta v studio in posnela nekaj njenih fotografij zgoraj brez, na katerih v rokah drži koledar. Takoj se je zbrala skupina navdušenk, ki so na socialnem omrežju Facebook ustanovile skupino, ki je kmalu zbrala več kot pet tisoč podpornikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138