Zadovoljna.si
Brad in Jill - 4

Novice

Kdo je ženska, ki je Bradu Pittu zlomila srce

Z.B.
21. 04. 2011 06.24
4

Eden najbolj zaželenih hollywoodskih igralcev Brad Pitt je razkril, da je zaradi nesrečne ljubezni nekoč zelo trpel. Bil je še mlad, njegova kariera se je šele začenjala, srce pa mu je strla ameriška igralka Jill Schoelen. Pred 22 leti sta imela ljubezensko razmerje, ki je trajalo zgolj tri mesece. Pa ne po Bradovi krivdi, saj je bila Jill tista, ki je prekinila zvezo zaradi drugega moškega.

Bil je mlad in zaljubljen.
Bil je mlad in zaljubljen. FOTO:
Vse kaže, da je tudi Brad Pitt moral že potočiti kakšno solzico zaradi nesrečne ljubezni. 47 letni zvezdnik je pred kratkim priznal, da je bil pred dobrimi dvemi desetletji zaljubljen v takrat 27 letno Jill Schoelen, a ga je dekle zapustilo zaradi drugega. Brad je odpotoval celo v Budimpešto, da bi jo videl. Zaročena sta bila tri mesece, bilo je leta 1989, ko Brad še ni bil slaven. Povedal je, da je takart porabil ves denar, ki ga je imel, da je lahko kupil letalsko karto do Budimpešto, saj si je silno želel biti s svojo drago. Ves hrepeneč in zaljubljen je pripotoval v madžarsko prestolnico, a ga je Jill zavrnila, češ da je zaljubljena v drugega moškega.

Spoznala sta se na snemanju filma Cutting Class.
Spoznala sta se na snemanju filma Cutting Class.FOTO:
Glavo ji je zmešal režiser

"Poklicala me je v Los Angeles in jokala po telefonu, saj je bila zelo osamljena. Ves denar, ki sem ga takrat imel je bilo 800 dolarjev. 600 sem jih porabil za letalsko vozovnico od Los Angelesa do Budimpešte, da bi videl Jill. Ko sem prispel v Budimpešto, sem takoj odšel na kraj, kjer so snemali film. Kasneje sva odšla na večerjo, ona pa mi je povedala, da se je zaljubila v režiserja. Bil sem šokiran," je povedal igralec.

Razočaranje ga je spremenilo

"Noč sem preživel v Budimpešti. Sedel sem na klopci in kadil. Vrnil sem se v Ameriko, hudo razočaran. Še danes, ko sem slaven in uspešen, se teh težkih dni pogosto spominjam," je priznal Pitt. Danes 47 letna Jill, ki je hčerka znane dizajnerke Dorothy Schoelen, je s Pittom igrala v filmu Cutting Class, na snemanju filma sta se tudi spoznala in zaljubila.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471