Zadovoljna.si
Crystal Warren - 1

Novice

Spala s 1.000 moškimi, ki niso vedeli, da je bila takrat tudi sama moški

Z.C.
03. 02. 2012 16.47
6

Crystal Warren je pred kratkim odkrito priznala, da trpi za odvisnostjo od seksa. Tako se pri 42 letih lahko pohvali, da je med rjuhe odpeljala že več kot 1000 moških. Svojo odvisnost je pojasnila kot posledico boleče ločitve svojih staršev. Zdaj pa je predvsem svoje ljubimce presenetila s še enim priznanjem: 42-letna Britanka se je rodila kot moški, spol pa je spremenila šele leta 2005.

Crystal Warren - 1
Crystal Warren - 1 FOTO: YouTube
Crystal Warren je za medije odkrito spregovorila o osvoji odvisnosti od seksa in priznala, da je imela spolne odnose z več kot 1.000 moškimi. Zdaj pa je javnost presenetila s še enim priznanjem, ki je šokiralo predvsem njene ljubimce. 42-letna Britanka je namreč razkrila, da je bila nekoč moški in dodala, da bo njeno priznanje nekatere njene ljubimce najverjetneje šokiralo. Rodila se je kot Christopher Snowden, spol pa je spremenila leta 2005. Dejala je, da bodo mnogi pomislili, da je svoje moške grdo zavedla, vendar sama ni takega mnenja, saj se je vedno počutila kot ženska.

Ne želi, da bi njeni ljubimci podvomili v svojo seksualnost

"Nikakor si ne želim, da bi kateri koli moški, s katerim sem spala, podvomil v svojo seksualnost, zaradi mojega priznanja. Niso vedeli, da seksajo z osebo, kot sem jaz," je Crystal povedala za Daily Mail. Od vedno se počuti kot ženska, je pojasnila, tako je razmišljal tudi njen oče, ki ji je za 4.rojstni dan kupil krilce. Ko staršev ni bilo doma, je v najstniških letih, ko je bila še fant, rada pomerjala mamina oblačila. Ženske hormone je začela jemati leta 2002, pred dokončno spremembo spola, pa je obiskovala številna svetovanja na to temo. Po operaciji je tudi uradno postala ženska, dobila je nov rojstni list, na katerem je bilo navedeno njeno novo ime in ženski spol.

Moške je spoznavala v klubih za geje

Z moškimi je imela spolne odnose že pred operacijo, večino ljubimcev pa si je omislila šele potem, ko je spremenila spol. Le redkim je razkrila svojo skrivnost. V najstniških letih je moške spoznavala v klubih za homoseksualce, saj se je tam počutila najprijetneje. Čeprav je spolno občevala s številnimi moškimi že preden je postala ženska, odkrito prizna, da je seks postal resnično dober šele, ko je njeno telo postalo žensko. Zgolj tri mesece po operaciji je na neki svingerski zabavi imela spolne odnose z desetimi moškimi.

Prikrila resnico

Čeprav je večini od svojih ljubimcev prikrila, da je bila moški, nima občutka krivde, saj je prepričana, da so nekateri od njenih seksualnih partnerjev bili poročeni, v razmerju ali v zaporu in ji tega niso povedali. Crystal odkrito prizna, da se ne more upreti skušnjavi, ko sreča privlačnega moškega in ga na vsak način odpelje v posteljo. Zaveda se svoje odvisnosti od seksa, kljub temu ne želi pomoči strokovnjaka, saj je seks edina stvar na svetu, zaradi katere se počuti odlično.

Do 17. leta seksala s 40 moškimi

Crystal je nedolžnost izgubila, ko je bila stara 15 let. Bila je deček, a se je počutila kot dekle in prepričana je, da je takrat tudi že kazala znake odvisnosti od seksa. Po odnosu s prvo ljubeznijo pa si je zaželela več in več spolnih izkušenj. Vsak mesec si je privoščila vsaj enega novega spolnega partnerja in na njenem seznamu je bilo tako do njenega komaj 17. leta že 40 različnih moških imen: "Ni se mi niti sanjalo, da nekatere niti v vsem življenju ne spijo s 40 moškimi. Vedela sem le, da sem med seksom izjemno uživala." Kaj si mislijo njeni številni ljubimci, zdaj, ko so zvedeli, da je bila seksi lepotica, s katero so spali v resnici, moški, ni znano.

Crystal Warren - 2
Crystal Warren - 2 FOTO: YouTube

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368