Zadovoljna.si
Moški med ženskami

Novice

Ženske, ki jih moški ne prenesejo

Z.B.
2010-03-26 18:35
0

Draga dekleta, če še niste našle princa svojih sanj, a se pogosto gibljete v moški družbi, bodite pozorne na to, kakšne signale jim pošiljate.

Čeprav moški dajejo vtis, da niso preveč izbirčni, kadar gre za ženske, pa ameriški psiholog Michael Stevenson trdi drugače. Izvedel je zelo zanimivo raziskavo, v kateri je prišlo na dan, da se nekaterm tipom žensk moški najraje izognejo v velikem loku. Če ste, kljub temu da ste pogosto v moški družbi, še vedno samske, boste morda našle odgovor, zakaj je tako.

Radovedne ženske

Pripadnice nežnega spola, ki rade veliko sprašujejo, moškim niso prav nič všeč. Gre namreč za nezaupljive ženske, ki svojim partnerjem ne verjamejo in zato posegajo v njihovo zasebnost preko vseh meja.

Nesamozavestne ženske

Tiste, ki so nezadovoljne s svojim življenje, ne privlačijo prav nikogar, še najmanj pa moške. Običajno se, ko se razmerje začne, pretvarjajo, da z nogami stojijo trdno na tleh, zato se sprva moški ne znajo upreti njihovim čarom. Po določenem času pa moški spoznajo njihov značaj in resnico ter pobegnejo drugam.

Sovražnice moškega spola

Na začetku dajejo podoben vtis kot nesamozavestne ženske. Moški dobijo vtis, da so spoznali osebo, ki je neodvisna in je nihče ne more ustaviti na poti do cilja. Žal pa sovražnice moških za razliko od nesamozavestnih žensk to svojo lastnost še potencirajo in moškim ne preostane nič drugega kot prekiniti razmerje.

Sponzorske dame

Teh žensk ne zanima prav nič drugega kot stanje na bančnem računu moškega, ki ga skušajo omrežiti. Zato se s takimi pripadnicami nežnega spola moški obilčajno spustijo le v seksualne avanture. Ljubezensko razmerje je s takimi ženskami običajnio zelo kratko.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152