Zadovoljna.si
Fantje znajo razvneti svoje oboževalke.

Novice

Vroča noč razgretih Ljubljančank

Teja Grapulin
10. 03. 2010 19.03
1

Vreščeča dekleta, razgreto ozračje, izklesana telesa in zrak, nabit z erotiko. Če so si tako zabavo nekoč lahko privoščili le moški, pa je danes vse več žensk, ki se rade sprostijo ob razgaljenih telesih erotičnih plesalcev.

Ricky, Deeno, Izzy in Matteo so erotični šov plesalci zasedbe Total Knockout. S svojimi nastopi 'mešajo' glave dekletom širom Slovenije in nekdanje Jugoslavije. Ricky, frontman skupine, pleše že deset let. V teh letih se je nabralo že veliko takšnih in drugačnih izkušenj, vsekakor pa še vedno s strastjo opravlja svoj poklic. Začel je zato, ker je bil naveličan klasičnih zabav in je želel poskusiti nekaj novega. Začel je bolj za šalo, ki pa je kmalu prerasla v čisto pravo službo. Tudi Izzy pravi, da je to zanj pač služba, saj se je od nekdaj ukvarjal s plesom, danes pa svoj hobi lahko izraža na poseben način. ''Mi smo moški in zakaj ne bi nekaj naredili za naše žensko občinstvo,“ pravi Izzy. Fantje se med svojimi predstavami slečejo skoraj do konca, kar pomeni, da pred pohotnimi ženskimi pogledi ostane skrito le njihovo 'premoženje'. A pravijo, da nimajo nobenih težav, ko je treba odvreči krpice. ''Čisto enostavno je, le nekaj samozavesti je potrebne,“ pove Deeno.

'Nismo metroseksualci, a skrbimo zase'

Dekleta norijo in fantje radi poskrbijo, da so njihove oboževalke navdušene. Kako poskrbijo za svoja lepa telesca? ''Skrbimo, da so izklesana. To pomeni, da pazimo pri hrani, ne privoščimo si sladkarij, veliko je treningov, treba se je potiti, da lahko nekaj pokažemo na odru,“ pojasni Izzy. Vsake tri tedne gredo v solarij, sicer pa kakšnih posebnih tretmajev nimajo. Kot pravijo, niso metroseksualci, ampak malce bolj poskrbijo zase. Sicer pa je, kot pove Ricky, glavno to, da fantje uživajo v svojem delu, da so sproščeni in da niso zadržani.

Fantje znajo razvneti svoje oboževalke.
Fantje znajo razvneti svoje oboževalke.FOTO: Aljoša Kravanja

Slovenke znanjo biti agresivne

Kdor misli, da so Slovenke sramežljive in morebiti zadržane, se moti. Kot pravijo fantje, znajo biti zelo strastne in nekatere že prav agresivne. Tako morajo v primerih, ko dekleta presežejo meje dovoljenega, biti previdni in odločni. Tako ima Ricky še danes znamenje na prsnem košu, ki so ga pustili ostri nohti razvnete oboževalke. ''Nekatere si preveč dovolijo in jih je potem treba ustaviti, damo jim vedeti, kje je meja. Res je, da smo objekt poželenja, ampak ne tako, da bi si nas dekleta lahko svobodno privoščila. Jasno jim damo vedeti, do kje lahko gredo,“ pojasni Ricky. Nekatere jih skušajo zagrabiti tudi za mednožje, a Deeno pravi, da se temu spretno izogibajo, poleg tega to ni dovoljeno. Se je pa tudi že pripetilo, da so morali posredovati varnostniki in odstraniti divja dekleta. Seveda pa je fantom v ospredju to, da se dekleta sprostijo in dobijo tisto, po kar so prišla – dobro zabavo, začinjeno z nekaj erotike. Kot pravijo, se jim še ni pripetilo, da bi se v svoje oboževalke zaljubili, saj je to, kar opravljajo, njihova služba in ko gredo na sceno, ne iščejo ljubezni.

Nenavadna služba ... Ali res?

Glede na to, da je njihovo delo precej neobičajno, če ne pa vsaj redko, pa še erotično za povrh, je seveda vprašanje, kako njihove družine in prijatelji sprejemajo njihovo odločitev. Fantje zagotavljajo, da pravi prijatelji nimajo težav z njihovo službo, saj to jemljejo kot nekaj, kar jih veseli. Kakšni posebnih 'težav' pa zaradi svojega dela nikoli niso imeli.

Bližnja srečanja z občinstvom so lahko nevarna, saj včasih razgreta dekleta pozabijo na to, kje je meja.
Bližnja srečanja z občinstvom so lahko nevarna, saj včasih razgreta dekleta pozabijo na to, kje je meja.FOTO: Aljoša Kravanja
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478