Zadovoljna.si
Ustnice

Novice

Plačujejo, da bi spoznale bogate moške

Z.K.
26. 05. 2012 19.25
5

V Gore hotelu v Londonu se je odvila prav posebna zabava, ki jo je organizirala ena od 'zmenkarskih' spletnih strani. Udeležile so se je gospodične, ki so za vstop na zabavo morale odšteti 40 funtov ter starejši premožnejši moški, ki so za udeležbo plačali še enkrat toliko. Namen zabave je jasen – mlada ženska išče tako imenovanega 'sugar daddyija', ki jo bo vozil na drage večerje in ji plačeval šolnino.

Ustnice
Ustnice FOTO:

40 funtov za vstop v 'zlato jamo'

V Londonu, natančneje v Gore hotelu, se je pred časom odvila prva evropska zabava, namenjena 'parčkanju' premožnih starejših moških in mlajših žensk, željnih razkošnega življenja. Organizator zabave je sicer lastnik kontroverzne spletne strani, ki povezuje premožne moške in lepa dekleta. Stran obstaja že od leta 2006, vendar je deležna vse več kritik, saj naj bi spodbujala prikrito prostitucijo. Dekleta si obupano želijo najti moškega, ki bi jih finančno podpiral, kar pričajo tudi številke, ki kažejo na to, da je veliko več prijavljenih deklet kot moških, enako je tudi z udeležbo na zabavah. Ženske za vstopnico do 'zlate jame' odštejejo 40 funtov, moški pa še enkrat toliko.

Prostitucija malo drugače?

Zabava, ki so jo organizirali pred kratkim, je spominjala na lepotno tekmovanje, saj so bila dekleta urejena od glave do pet. V črni koktajl obleki je študentka umetnosti Ellie Brown pritegnila ogromno pozornosti. Svojega 'sugar daddyija' je že našla, zato se je tokrat le razgledovala naokoli. 27-letnica je za medije pojasnila, zakaj je ta spletna stran tako privlačna. "Gre za neke vrste zvezo, ki je koristna za oba,“ je povedala. Preko spleta je našla 41-letnega pomembneža, za katerega trdi, da ni njen partner, temveč 'sugar daddy'. "Lovila sem ga, dokler se ni strinjal, da se dobiva. Na prvem zmenku sem bila zelo živčna, saj je bil v družbi slavnih in lepih deklet,“ je pojasnila Ellie. Po desetih zmenkih sta svoj odnos poglobila, postala sta namreč intimna. "V nič me ni silil, vse se je le zgodilo. Mnogi menijo, da ni ravno najbolj čeden na svetu, toda meni je všeč. Z njim doživim vse, kar si sama ne bi nikoli mogla privoščiti. Na večerji porabi 500 funtov, pelje me po nakupih in mi plačuje šolnino,“ je odkrito priznala.

Pomemben ni le videz!

Moški na strani običajno iščejo mlajša dekleta, vendar pa ni vedno vse v videzu in starosti. "Še takšne lepotice včasih nimajo tistega, kar iščejo ti moški. Nekateri si želijo srčkanega dekleta, drugi drzne zapeljivke. Ženske morajo vedeti, na katere karte igrati,“ je pojasnila Ellie. Nekatere se le potikajo naokoli in ne vedo, kaj bi same s sabo, druge pa so očitno samozavestne in točno vedo, zakaj so tam. Tudi Helen Groydon je nekoč preko spleta iskala bogate moške. "Želela sem biti s starejšim in izkušenim moškim. Nisem želela povprečnega seksa ali razmerja, želela sem si ljubimca,“ je pojasnila. Tako je preko spleta našla filmskega režiserja, zbiratelja antikvariata in mogotca z Bližnjega vzhoda. Na začetku je z njimi hodila le na prestižne zmenke, pozneje pa je ugotovila, da so ji moški pravzaprav pripravljeni plačevati nekakšno mesečno žepnino v zameno za delno razmerje. Sprva ji je to bilo težko sprejeti, sčasoma pa je to sprejela in v tem tudi uživala. "Razmerja se v večini primerov začnejo zelo površinsko. Ženska si običajno želi uspešnega moškega, ki jo lahko preživlja, moški pa se zagledajo v žensko telo in si zamišljajo, kako je privlačna. Ljudi včasih užali bistvo spletne strani za parčkanje, ker je tako odkrita,“ je še povedala.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413