Zadovoljna.si
Nove prsi pomenijo novo žensko in ta nova ženska si želi novih doživetij.

Novice

Ženske s povečanimi prsmi pogosteje varajo

T. G.
2009-11-19 18:46
1

Moški pozor! Če si je vaša ženska povečala prsi, je velika verjetnost, da vas bo prevarala. Ženska z novim, bolj razkošnim oprsjem se namreč čuti bolj ženstveno in to želi tudi pokazati. In hitro se najde kdo, ki bo želel tudi pogledati ...

Zdaj je potrjeno. Ko si ženska poveča prsi, nastane velika nevarnost, da bo v kratkem tudi varala. Anketo so opravili naši sosedi Italijani. Odgovarjalo je 300 žensk, starih med 25 in 40 let, take v zunajzakonskih zvezah in poročene, ki so si v zadnjih petih letih dale kirurško povečati prsi. Vprašalnik so razdelili med pacientke, ki so pol leta po posegu prišle na redno kontrolo. "Želeli smo preveriti sume, ki so se nam porodili v pogovorih in skozi opazovanje žensk in deklet že takoj dan po posegu. In dobili smo potrditev. Življenje ženske, ki si poveča prsi, se močno spremeni. Drugače gleda nase in na svojo okolico, spremeni se njen način obnašanja. Tako je, kot da bi se ženska, ki se je odločala za povečanje svojih košaric, ponovno rodila," je povedal estetski kirurg Giulio Basoccu, docent na rimski univerzi La Sapienza.

Nove prsi, bolj ženska

Tako so pacientke, anonimno seveda, priznale, da so se z novimi prsmi počutile bolj ženstveno. Večina jih je tudi odgovorila, da so si tudi takoj želele pokazati svoj dekolte. Tako so si zaželele čisto drugačnih oblačil, kot so jih nosile do posega, in so šle v nakupe takih kosov, ki so poudarjali novo pridobitev.

Kar tretjina jih prevara partnerja

Ženske so tudi priznale, da se ni spremenil samo njihov način oblačenja. Drugačen odnos imajo tudi do moških. Nove prsi dajo ženskam nov pogum, tako da so v odnosu do drugega spola veliko bolj odprte in samozavestne. "Ženska se po povečanju prsi počuti bolj ženstveno, svoje oprsje tudi bolj poudarja in ga razkazuje in tako tudi bolj privlači moške. In več moških pomeni več možnosti, da se nekaj zgodi."  In podatki so zgovorni, saj je kar 35 odstotkov žensk odgovorilo, da so podlegle skušnjavi in so opogumljene s povečanim obsegom prsi prevarale partnerja. Kar 38 odstotkov pa jih je odgovorilo, da sicer niso varale, da pa so po posegu opazile povečanje zanimanja moških. Vendar je vse skupaj ostalo na ravni spogledovanja in pohval.

Le slaba tretjina je odgovorila, da svojega odnosa do moških niso spremenile. Velika večina pa se je strinjala, da so po posegu doživele velike spremembe, psihološke in vedenjske. Večina je občutila večjo gotovost vase, boljše razpoloženje, manj strahov in priznala, da so se počutile lepše, senzualne in poželjive.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133