Zadovoljna.si
Želita si le mirnega življenja.

Novice

Govorice: Si je Daša našla drugega?

Z.M.
27. 09. 2012 16.31
15

Ko se je Daša Hrvatič po dolgem času spet pojavila na družabnem dogodku, so bile vse uči uprte v njenega spremljevalca. Prišla je namreč v družbi avtomobilističnega novinarja Žige Colja, o soprogu Rajku pa ne duha ne sluha. Slovenski mediji so takoj ugibali, ali se med lepotico in novinarjem nekaj plete, mi pa smo govorice preverili iz prve roke. Preberite, kaj smo izvedeli!

Rajko in Daša sta bila v zadnjih mesecih tarča zlobnih govoric.
Rajko in Daša sta bila v zadnjih mesecih tarča zlobnih govoric.FOTO: Facebook

Daša Hrvatič se je v zadnjih tednih, tako kot njen mož Rajko, popolnoma umaknila iz medijev, ki so izčrpno poročali o krhkosti njunega zakona. Ko se je Daša nedavno po dolgem času pojavila na izboru za Miss Earth, pa so bile namesto vanjo vse oči uprte v njenega spremljevalca.

Želita si le mirnega življenja.
Želita si le mirnega življenja. FOTO: Miro Majcen

Spremljal jo je namreč avtomobilistični novinar Žiga Colja. Mediji so v hipu začeli ugibati, ali je on njen novi izbranec. Govorice smo želeli preveriti pri Daši, a se na naše klice ni odzvala. Obrnili smo se tudi na Žigo, ki nam je pojasnil, kakšen je njun odnos z Dašo. "Daša je ena najbolj prijaznih, smelih in za svoja leta neverjetno zrelih oseb. Zdaj kot 20-letna mamica pa je sploh brez primere. In kdo si ne bi želel takšne prijateljice," nam je zaupal Žiga, ki nikakor ni v razmerju z Dašo, saj je že nekaj časa srečno zaljubljen v svojo Jano.

Družina Hrvatič potrebuje priložnost, da mirno zaživi

Colja razume, da je Daša javna oseba in je zato posledično na vsakem koraku izpostavljena žarometom, a meni, da si tudi ona zasluži priložnost, da normalno zaživi. " Drži, da je njena življenjska zgodba privlačna za javnost in iz tega izhaja tudi odgovornost, ki včasih ni lahka. Zato jo spoštujem in nemalokrat občudujem," nam je povedal. Daša in Rajko se sicer že vse od začetka leta borita proti govoricam, da v njunem zakonu ni vse tako, kot mora biti, Žiga pa meni, da bi morali njuni mladi družini dati priložnost, da živi, diha in zvečer mirno zaspi. "Midva z mojim dekletom vse tri občudujeva. 'In Daša, naslednjič ko boš imela prosto karto za kakšno prireditev, ti me kar pokliči'," je za konec še dodal novinar.

Žiga Dašo kot prijateljico zelo ceni, srce pa mu je ukradla svetlolasa Jana.
Žiga Dašo kot prijateljico zelo ceni, srce pa mu je ukradla svetlolasa Jana.FOTO: osebni arhiv
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478