Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Živi na račun Kate Middleton

Z.N.
31. 12. 2011 14.36
6

Britanka Kate Bevan si niti predstavljala ni, da se bo nekega dne njeno življenje tako spremenilo. Po kraljevi poroki princa Williama in Kate Middleton je postala profesionalna dvojnica vojvodinje Cambriške, njeno življenje pa je zdaj polno intervjujev, gostovanj, celo ljudje na ulicah jo ustavljajo in se z njo fotografirajo.

Potem ko sta se William in Kate zaročila, je Veliko Britanijo zajela nekakšna evforija. Kate Bevan, ki je tedaj delala v lekarni, so ljudje začudeno gledali, ko so se z njo pogovarjali, pa so bili nekateri celo prepričani, da govorijo z bolj znano Kate, Kate Middleton. 22-letna Britanka se je odločila, da bo svojo podobnost z Middletonovo unovčila. Pustila je službo in postala poklicno dvojnico. Če je Bevanova v preteklosti le redko zapustila London, je bilo zadnje leto popolnoma drugačno, saj je spoznala skoraj ves svet.

Leto 2011 obrnjeno na glavo

Kate je med drugim obiskala celo Hongkong, prejela je številna vabila za sodelovanje v televizijskih oddajah tako v Veliki Britaniji kot tudi v ZDA. Gostovala je v oddaji Jayja Lenona, nastopala z imitatorji kraljice Elizabete II. in princa Williama, pojavila se je v oddajah na programih NBC ter v norveških in francoskih oddajah. Kate, ki je zdaj v osmem mesecu nosečnosti, svojega dela dvojnice zaenkrat ne more opravljati. "Moje življenje se je v zadnjem letu korenito spremenilo, a uživala sem v vsaki minuti," je izjavila v intervjuju za britanski spletni portal. "Spoznala sem mnoge zvezdnike, kot so Rolf Harris, Graham Norton, Amanda Holden, Dame Edna Everage pa me je povabila na kosilo."

V času poroke je zaslužila ogromno

Samo na dan pred kraljevo poroko je Kate Bevan zaslužila 3000 funtov. »Tistega dne sem delala do polnoči, naslednje jutro pa sem morala zelo zgodaj vstati, saj sem na kraljevi poročni dan nastopila na avstralski televiziji.« Kate se je v tem letu tudi lotila posebnih ur govora. Odpravila je svoj naglas in se naučila govoriti tako kot Kate. "Z učiteljem govora sva se nekajkrat sestala, tako da sem lahko na televiziji lepo govorila," je povedala. "Nekaj ljudi mi je svetovalo, in to je res pomagalo. Prej sem uporabljala slengovske izraze, požirala sem črke, zdaj pa ne več. Mogoče zveni patetično, a velikokrat poslušam posnetke govora Kate Middleton in jo oponašam." Priskrbela si je lasne podaljške, redno hodi na manikuro in uporablja umetni ten, da ima lepšo polt. Ko je Kate Middleton pred poroko izgubila nekaj kilogramov, se je diete lotila tudi Kate Bevan, ki je tedaj tudi redno telovadila, da bi ji bila čim bolj podobna.

Zanosila je pred pravo Kate Middleton

"Počutim se kot zvezdnica," je dejala. "Ljudje me neprestano ustavljajo na ulici, veliko mimoidočih me ogovori. Niti najmanj ne zavidam vojvodinji, imam le majhen delček tega, kar ima ona, pa že to je ogromno. Če bi bila jaz prava Kate Middleton, si sploh ne predstavljam, kako bi živela." Bevanova je sicer srečno poročena s 26-letnim Nathanom in skupaj pričakujeta hčerko, zaradi česar njen posel trenutno malce trpi. A Kate je prepričana, da se bo po nosečnosti kmalu znebila odvečnih kilogramov in nadaljevala z delom dvojnice. "Če bi bila istočasno noseča kot Kate, bi lahko veliko zaslužila. Ampak sem vesela, da sem jo prehitela – tako vsaj zlobni jeziki ne morejo opletati, da sem zanosila samo zaradi nje."
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368