Zadovoljna.si
velik penis

Novice

ZLOBNICA: Kateri zvezdnik ima največjega?!

Zlobnica
01. 12. 2009 19.19
12

Ne le jaz, na to vprašanje bi vse Slovenke želele dobiti odgovor. Po najnovejših raziskavah bi se z orjakom v hlačah lahko pohvalili nekateri pevci, košarkarji in tudi marsikateri igralec.

velik penis
velik penisFOTO:
Velik nos, velike dlani, velika stopala, velik penis?

Moja prijateljica Maša, ki bi jo lahko opredelila kot neke vrste Samantho iz nanizanke Seks v mestu, je babjo družbo pred dnevi zabavala s pripovedovanjem najnovejše dogodivščine. Zaupala nam je, kako je potekal intimni zaplet z nekim ljubljanskim podjetnikom. Prvič ga je zagledala v fitnes studiu, ko se je ves prepoten ukvarjal v vadbo na različnih aparaturah. V oči so ji takoj padla njegova ogromna stopala in roke ter širok nos. Na tej podlagi je zaključila, da je gospodič gotovo obdarjen tam, kjer je potrebno, zato je nonšalantno stopila v akcijo. Prav po Samanthinem vzorcu se je podala v flirtanje s sprehajanjem mimo njega s seksi pozibavajočimi boki ter dvignjenih prsi. Postavni 'biznismen' je zlahka podlegel njenim čarom, kar je bil uvod v seksualni maraton, ki še vedno traja. Maša prisega, da ima največji penis, kar jih je kdaj imela. Pravi, da je njen najnovejši ljubimec še en dokaz več, da lahko ugotovi dimenzije moškega uda že z opazovanjem njegovih rok, stopal in nosu.

Kako ugotoviti dolžino penisa

Kakšni pa so dokazi, ki vzpostavljajo povezavo med velikostjo moških okončin in dolžino penisa? Odgovor ni tako preprost, kot si utegnemo misliti. Brala sem, da so v neki študiji  University College of London, raziskovalci hoteli dognati, ali je velikost moškega stopala povezana z velikostjo penisa. Izmeriti 200 moških stopal ni bilo težko, povsem druga zgodba pa je seveda bilo merjenje njihovih penisov. Jasno je, da ni nekega idealnega načina, kako z gotovostjo ugotoviti velikost penisa. Predvsem pa je treba razrešiti dilemo, kdaj meriti: v ohlapnem ali nabreklem stanju.
V tej študiji, kot pri številnih drugih, ki poskušajo ugotoviti dimenzije moškega 'premoženja', so moškim omogočili, da so se vzburili do popolne erekcije ter tako objektivno ugotovili natančno dolžino in obseg. Ob analizi podatkov so zaključili, da ni splošne povezave med velikostjo stopala, nosu, rok ter velikostjo penisa.

Komu verjeti?

Ne glede na to, je skupina grških raziskovalcev ob merjenju in ugotavljanju kompozicije moškega telesa, kar je vključevalo meritev višine, teže, obsega pasu, bokov, dolžino prstov in velikostjo penisa, vendarle ugotovila povezavo med dolžino kazalca (ne pa tudi drugih prstov) in penisa. Domnevajo, da je to povezano z moškim hormonom testosteronom. Ugotovili so namreč, da je dolžina kazalca v soodvisnosti z višjo stopnjo testosterona v maternici, kar se potem kaže tudi v velikosti spolnega uda. Čeprav nisem popolnoma razumela teh ugotovitev, pa grem stavit, da bom odslej bolj pozorno opazovala kazalce na moških rokah.
Če pustimo ob strani vse te špekulacije, je po raziskavi Kinseyjevega instituta povprečni moški penis v trdem stanju dolg od 12,7 do 17,7 centimetrov. Priznana strokovna revija The British Journal of Urology International je objavila podatek, da 90 odstotkov žensk poudarja raje pomen obsega penisa kot pa njegovo dolžino. Povprečen obseg uda je malo pod 12,5 cm. Z drugimi besedami, ženske imajo raje širok penis, ki draži nožnično steno, kot tankega in dolgega, ki udarja ob maternični vrat. Povsem logično, kaj pravite drage moje?

Adi Smolar
Adi SmolarFOTO: Tomo Jeseničnik

Tudi zvezdinki so na/obdarjeni

Čeprav ima pogled na obsežno velikost moškega premoženja v oprijetih kavbojkah ob zaključku ponočevanja za žensko zelo stimulativen učinek, pa sem ugotovila, da se nekateri moški še vedno držijo starega oguljenega reka, da ni pomembna dolžina, pač pa tehnika. S temi besedami me moški hitro prepriča, da sodi med tiste posameznike, ki raje žgečkajo, kot porivajo.
In ko smo že ravno pri ugotavljanju povezanosti med dolžino nosu, prstov in stopal s penisom, potem ne morem mimo Adija Smolarja, ki bi se po teh domnevah lahko na vse grlo bahal s svojo moškostjo. V razred velikanov pa sodijo tudi košarkarji, ki sem jih že sama preizkusila. Lahko vam rečem, da ta teorija drži, kot pribito. Res so velikani! Ali pa sem spet imela srečo.
Zdaj, ko ste spoznali načine za lažjo špekulacijo o njegovem orjaku, me pošteno zanima, kdo ima po vašem mnenju na naši sceni največji penis? Babe, veselo na delo!
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493