Zadovoljna.si
Z noski se poljubljajo eskimi ...

Novice

ZLOBNICA: Borut in Jadranka, ljubezen brez meja?!

Z.B.
10. 11. 2009 20.00
5

Običajno vtaknem svoj nos v vse kaj drugega kot v politiko. Toda ne morem si kaj, da se ne bi obregnila ob par, ki zadnje čase polni medijski prostor tako na Hrvaškem kot tudi pri nas. Nisem edina, ki je opazila iskrice, ki so preskočile med našim Borutom in sosedovo Jadranko.

Z noski se poljubljajo eskimi ...
Z noski se poljubljajo eskimi ...FOTO: Reuters


V zadnjem času smo priča pravi znanstveni fantastiki. Ne pomnim, da bi se kdaj zgodilo, v zgodovini Slovenije zagotovo ne, da bi si bila dva nasprotnika tako usodno naklonjena. Že ob prvem njunem srečanju so iskrice švigale sto na uro in takoj je bilo jasno, da sta se Borut Pahor in Jadranka Kosor v popolnosti ujela. Občutki so bili močni, nisem jih mogla prezreti, tako kot večina ne, saj Borut in Jadranka nista skrivala simpatije in privlačnosti, pa še nekam nenavadno skladna sta bila. V obnašanju in obleki, kot da bi se dogovorila. Rekli boste, da se za zlobnico nikakor ne spodobijo taki romantični izlivi. Pa saj nisem bila edina, ki je opazila, da se med njima pretaka pozitivna energija.

Rumeno obarvana politika

Vsi, ali vsaj večina, smo za trenutek pozabili na medsoseske spore, v ospredju je bila poleg političnih floskul prava mehiška nadaljevanka. Glavna junaka sta si izmenjevala nasmeške, dotike in poljubčke. Šušljalo se je, da naj bi se med veljakoma dveh dežel nekaj kuhalo. Kaj točno sta nastavila na ogenj in za kakšno vrsto ljubezni je šlo, je težko reči. Borut je pač šarmiral, Jadranki pa je še kako godilo. Ženske smo sicer pretkane. Kadar želimo kaj iztržiti od moškega, uporabimo vse čare. Morda je Jadranka zastavila ves svoj šarm, da bi Hrvaški prisvojila še kakšen liter morja v Piranskem zalivu. In tudi če to drži, ne morem mimo dejstva, da je bil njun smeh vselej iskreno prešeren, na Borutovem obrazu na trenutke rahlo sramežljiv. Oh, kako je lep.

Govorica telesa - izdajalka?
Govorica telesa - izdajalka? FOTO: Reuters

Usklajena v govorici telesa

"Kako fantastičen dan," je ob podpisu arbitražnega sporazuma v Stockholmu vzkliknil Borut. In vsul se je plaz komplimentov, s katerimi Kosorjeva ni prav nič skoparila. Naš Borut je priznal, da bi mu moralo biti 'kot sramežljivemu moškemu skorajda nerodno'. Le kaj je imel v mislih, morda to, da mu je všeč 10 let starejša dama. Ja, ni kaj, Jadranka jih je upihnila že 56 in kljub temu omrežila našega Boruta. Tudi zvezde so jima naklonjene. Po horoskopu sta oba vodni znamenji in tako skupnim točkam kar ni videti konca. Za ljudi, rojene v škorpijonu je značilno, da zelo radi tvegajo, tudi v povsem običajnih vsakodnevnih opravlih, za rake pa, da take junake dobesedno obožujejo in jim z veseljem ponudijo varno zavetje. Menda rakci simpatijo težko izpustijo iz rok, ko jo ujamejo. In če gre verjeti zvezdam, bo rakica Jadranka težko pozabila na našega škorpijončka. Kratkolasa prva ministrica ima okus – končno naš Borut velja za enega bolj privlačnih predsednikov vlad na svetu. Je lep, mlad, postaven, visok. Medtem ko si golobčka poklanjata nasmehe, pa arbitražni sporazum glede reševanja vprašanja meje med Slovenijo in Hrvaško že drvi novim dogodivščinam naproti, čaka ga  referendum. Ampak to je že druga zgodba, o kateri ne bi otresala. In nikar mi ne očitajte, da tokrat nisem bila zlobna. Včasih sem pač romantična in ... nevoščljiva.

Iskrice v očeh ...
Iskrice v očeh ...FOTO: Reuters

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493